Buzz

Shape of him: Ο Εντ Σίραν κοιμόταν στον καναπέ του Τζέιμι Φοξ πριν γίνει διάσημος

στα 10

Απολαυστικός: ο Τζέιμι Φοξ αφηγείται στο Graham Norton Show πώς γνώρισε τον χλωμό κοκκινομάλη μουσικό και τον βοήθησε να γίνει διάσημος. Δείτε το!

Shape of him: Ο Εντ Σίραν κοιμόταν στον καναπέ του Τζέιμι Φοξ πριν γίνει διάσημος

Εσείς ξέρατε ποιος κρύβεται πίσω από την επιτυχία του music idol Εντ Σίραν; Προφανώς, ο Τζέιμι Φοξ και το ραδιοφωνικό σόου του.

Ο Τζέιμι Φοξ, καλεσμένος στο talk show του Γκράχαμ Νόρτον για να διαφημίσει το νέο παιχνίδι της Fox «Beat Shazam» αποκάλυψε μία ιστορία που ελάχιστοι γνώριζαν: το 2010, όταν ο Σίραν ακόμα δεν είχε κάνει μεγάλη αίσθηση στην μουσική σκηνή, πέρασε από ακρόαση από το ραδιοφωνικό σόου του σταρ. Εκείνος κάτι διέκρινε και τον φιλοξένησε σπίτι του, στον καναπέ του, για να έχει το μουσικό του στούντιο στη διάθεσή του.

Δείτε κι αυτό: Τζέιμι Φοξ: «Ο Κουέντιν Ταραντίνο ήταν τύραννος στα γυρίσματα του "Django Unchained". Με έβρισε στην πρώτη λήψη»

Jamie Fox 607 Ed Sheeran

Φαίνεται πώς ο Φοξ συνηθίζει να φιλοξενεί μουσικά ταλέντα γιατί η έφηβη κόρη του σχολίασε τοτε «ποιον μάζεψες πάλι;»

Ομως ο Φοξ στηρίζει νέους μουσικούς και... όχι μόνο. Τους περνά δια πυρός και σιδήρου.

«Είσαι πολύ καλός, αλλά πρέπει να σε τεστάρω...»

Φανταστείτε: σ' ένα δωμάτιο με 800 αφροαμερικανούς που ακούν τους νέους χιπ χοπ καλλιτέχνες, ο Φοξ παρουσιάζει τον χλωμό κοκκινομάλλη («ο οποίος εμφανίζεται ξαφνικά με ένα γιουκαλίλι και... η αίθουσα παγώνει»). Ή θα κατάφερνε αυτό που είχε στο μυαλό του, ή θα τους λιντσάριζαν και τους δύο. «Ηταν... μία κινηματογραφική στιγμή» παραδέχεται γελώντας.

Δείτε τον να το αφηγείται. Είναι απολαυστικός:

.

Διαβάστε περισσότερα: