Buzz

Τζέιμι Φοξ εναντίον Σπάικ Λι: «Επεσες από τα μάτια μου»

στα 10

Ο ίδιος ο Django πέρασε στην αντεπίθεση, αποκαλώντας την κριτική του Σπάικ Λι προς τον σκηνοθέτη του «ανεύθυνη».

Τζέιμι Φοξ εναντίον Σπάικ Λι: «Επεσες από τα μάτια μου»

Δεν τον αποκαλούν Τιμωρό για πλάκα. Ο ίδιος ο πρωταγωνιστής του «Django: Unchained» ξεκαθάρισε τη θέση του ανάμεσα στη διαμάχη Σπάικ Λι - Κουέντιν Ταραντίνο. Οταν ο αφροαμερικανός σκηνοθέτης κατακεραύνωσε δημοσίως και επανειλημμένα τον Ταραντίνο, δηλώνοντας ότι «η σκλαβιά δεν ήταν γουέστερν, λίγος σεβασμός!», ξέσπασε πόλεμος.

Σήμερα, σε συνέντευξή του στην Guardian, το alter ego του Django, Τζέιμι Φοξ, κάνει δηλώσεις. The Django way...

«Σέβομαι τον Σπάικ, είναι εξαιρετικός σκηνοθέτης. Αλλά πέφτει από τα μάτια μου όταν επιτίθεται σε συναδέλφους του χωρίς να έχει δει τη δουλειά τους. Αυτό για μένα είναι εντελώς ανεύθυνο!»

Η συνέχεια είναι ακόμα πιο διασκεδαστική: «Κι έχω και μία ερώτηση να κάνω: ποιους θεωρεί αδελφούς ο Σπάικ Λι; Γιατί δεν του άρεσε η Γούπι Γκόλντμπεργκ, σήμερα δεν του αρέσει ο Τάιλερ Πέρι. Δεν του αρέσει κανένας. Νομίζει ότι παίζει μόνος του...»

Ο Λι είχε φτάσει στο σημείο να δηλώσει ότι ο Ταραντίνο έχει εμμονή με τους μαύρους, ρωτώντας μάλιστα «Τι θέλει τώρα; Να τον κάνουμε τιμώμενο πρόσωπο;»

Κι αυτή η δήλωση είναι που απογείωσε την οργή του «Django»: «Θέλει κάτι να μας πει ο Λι για τους λευκούς και τους μαύρους; Θα μου πει εμένα κανείς ότι ο Eminem δεν είναι αληθινός ράπερ, ή ότι ο Ελβις δεν ήταν bad motherf---er; Ή ότι ο Κουέντιν Ταραντίνο δεν μπορεί να κάνει ό,τι σκατά γουστάρει; Το νου σας: μπορεί!»

Διαβάστε τη γνώμη του Flix για το «Django Unchained» και παρακάτω περισσότερα για τις επιθέσεις που δέχεται ο Ταραντίνο για το «Django: Unchained»: