Buzz

Ο Τζέιμς Μάνγκολντ έδωσε κάποιες νέες πληροφορίες για την ταινία του Μπομπ Ντίλαν

στα 10

Και ναι, ο Τίμοθι Σαλαμέ θα τραγουδάει όλα τα τραγούδια που θα ακούγονται στην ταινία.

Ο Τζέιμς Μάνγκολντ έδωσε κάποιες νέες πληροφορίες για την ταινία του Μπομπ Ντίλαν

Ο Τζέιμς Μάνγκολντ φαίνεται πως ζει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Οχι μόνο η ταινία του «Indiana Jones and the Dial of Destiny» θα κάνει την πρεμιέρα της στις Κάννες, πριν κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 30 Ιουνίου, αλλά ήδη έχει ανακοινωθεί πως θα συνεργαστεί με τον Τζέιμς Γκαν για την ταινία «Swamp Thing» στο νέο DCU και την Παρασκευή μάθαμε πως ετοιμάζει και μια ταινία «Star Wars» η οποία θα μας ταξιδέψει στις απαρχές των Τζεντάι.

Αλλά πριν όλα αυτά τα blockbuster, ο Μάνγκολντ να γυρίσει μια άλλου είδους ταινία, βασισμένη στην ζωή και την καριέρα του Μπομπ Ντίλαν, με τίτλο «A Complete Unknown» και πρωταγωνιστή των Τίμοθι Σαλαμέ. To πρότζεκτ, το οποίο είχε ανακοινωθεί από το 2020, έχοντας αρχικό τίτλο «Going Electric», επικεντρώνεται στα πρώτα χρόνια του Ντίλαν ως ίνδαλμα της folk μουσικής και στις αντιδράσεις που έλαβε όταν εισήγαγε στοιχεία ροκ εν ρολ στον ήχο του στα άλμπουμ «Bringing It All Back Home» και «Highway 61 Revisited».

Διαβάστε ακόμα: Tι ενώνει τον Τζορτζ Κλούνεϊ με τον Μπομπ Ντίλαν;

james mangold

Μιλώντας στο Collider ο Μάνγκολντ επιβεβαίωσε πως ο Σαλαμέ θα τραγουδήσει μόνος του όλα τα τραγούδια που θα ακούγονται στην ταινία, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματά της τον Αύγουστο. «Είναι μια καταπληκτική περίοδος στην αμερικανική κουλτούρα όπου η ιστορία ενός νεαρού, του 19χρονου Μπομπ Ντίλαν, που έρχεται στη Νέα Υόρκη με περίπου δύο δολάρια στην τσέπη του και γίνεται παγκόσμια αίσθηση μέσα σε τρία χρόνια — για πρώτη φορά αγκαλιάζεται από τους τραγουδιστές της folk μουσικής στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια, φυσικά, κάπως τους ξεπερνά καθώς το αστέρι του ανατέλλει τόσο πέρα από την προσδοκία. Είναι μια τόσο ενδιαφέρουσα αληθινή ιστορία και μια τόσο ενδιαφέρουσα στιγμή στην αμερικανική σκηνή», δήλωσε ο Μάνγκολντ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάνγκολντ ασχολείται με την κινηματογραφική βιογραφία ενός διάσημου μουσικού. Το biopic του Τζονι Κας «Walk the Line» του 2005 θεωρείται ακόμα και σήμερα από αρκετούς μια από τις καλύτερες ταινίες του είδους, με την Ριζ Γουίδερσπουν να κερδίζει το Οσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου και τον Χοακίν Φίνιξ μια υποψηφιότητα για τον Α’ Ανδρικό Ρόλο.