Buzz

Ο Τζέιμς Μάνγκολντ ίσως σκηνοθετήσει το «Swamp Thing» για την DC

στα 10

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο ίδιος στο twitter του.

Ο Τζέιμς Μάνγκολντ ίσως σκηνοθετήσει το «Swamp Thing» για την DC

Πριν λίγες μέρες τα νέα μεγάλα κεφάλια του DC Studios, Τζέιμς Γκαν και Πίτερ Σάφραν, ανακοίνωσαν το δεκαετές πλάνο τους για το νέο κινηματογραφικό σύμπαν της DC με το πρώτο κεφάλαιο που θα έχει τίτλο «Gods and Monsters».

Ενα από τα δέκα πρότζεκτς που ανακοινώθηκαν ήταν και η ταινία «Swamp Thing», η οποία θα κινείται στα πλαίσια του υπερφυσικού τρόμου. Και, σύμφωνα με άρθρο του The Hollywood Reporter, η ταινία φαίνεται πως βρήκε τον σκηνοθέτη της. Ο Τζέιμς Μάνγκολντ, ο σκηνοθέτης του «Logan» αλλά και της νέας ταινίας του Ιντιάνα Τζόουνς με τίτλο «Indiana Jones and the Dial of Destiny», ανέβασε μια φωτογραφία στο twitter του από το κόμικ του «Swamp Thing», χωρίς να γράψει κάτι παραπάνω, υπονοώντας ίσως πως θα αναλάβει την σκηνοθεσία της.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζέιμς Γκαν απαντά σε όλες τις φήμες για την αναδόμηση της DC

Τα κόμικς αφηγούνται την ιστορία του Δρ. Αλεκ Χόλαντ, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος και βρέθηκε από θαύμα να μετατρέπεται σε Swamp Thing, έναν αντι-ήρωα που έχει τις δυνάμεις του βάλτου. Στην εκδοχή του χαρακτήρα του Αλαν Μουρ όμως, το Swamp Thing είναι ένα μυθικό τέρας που απορροφά τη συνείδηση του Χόλαντ, αφού ο ίδιος είναι τελείως νεκρός και μέσω της φυτικής βιολογίας αναδημιουργείται ως η οντότητα του βάλτου.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες και, ίσως, μια επιβεβαίωση για την εμπλοκή του Μάνγκολντ, σύντομα.