Buzz

Αλλο πάλι αυτό: ο Τζέιμς Φράνκο κάνει ταινία το «Rant» του Τσακ Πόλανιουκ

στα 10

Υπάρχει το «Fight Club». Σε λίγο, θα υπάρχει και η ματιά του Τζέιμς Φράνκο στο σκοτεινό, μισανθρωπικό και τελολογικό σύμπαν του Τσακ Πόλανιουκ. Κι όλοι χαίρονται.

Αλλο πάλι αυτό: ο Τζέιμς Φράνκο κάνει ταινία το «Rant» του Τσακ Πόλανιουκ

Τα βιβλία του Τσακ Πόλανιουκ, που απ’ όταν ξεκίνησε να γράφει μέχρι σήμερα γίνονται σταδιακά όλο και πιο σύνθετα, πιο σκληρά, πιο απογοητευμένα από την ανθρώπινη φύση, έχουν προσφέρει ιδανικό υλικό για το σινεμά, με ζενίθ το «Fight Club» του Ντέιβιντ Φίντσερ, την ταινία του 1999 που χάραξε στην οθόνη το στίγμα μιας γενιάς και μίλησε για ένα μέλλον που νάτο, ήρθε! Θυμηθείτε το συγκλονιστικό φινάλε του «Fight Club» εδώ. Το «Choke» έγινε ταινία από τον Κλαρκ Γκρεγκ με πρωταγωνιστή τον Σαμ Ρόκγουελ το 2008, το «Snuff» είναι, θεωρητικά, στα χαρτιά παρότι δεν έχουμε νέα για την εξέλιξή του. Τώρα, όμως, στο τοπίο μπαίνει ο Τζέιμς Φράνκο, ο οποίος μόλις αγόρασε τα δικαιώματα για την κινηματογραφική διασκευή του «Rant». Ο ήρωας του βιβλίου είναι ο Μπάστερ, ο οποίος από την αρχή της αφήγησης είναι νεκρός και η ζωή του καταγράφεται από ανθρώπους που τον συνάντησαν, με μια εντελώς αντικανονική χρονικά αφήγηση, που θα είναι και η μεγάλη πρόκληση για τον Τζέιμς Φράνκο, οποίος σκοπεύει και να σκηνοθετήσει την ταινία και να πρωταγωνιστήσει σ’ αυτήν.

Τα νέα ήρθαν από το twitter, όπου τόσο ο Τσακ Πόλανιουκ όσο κι ο Τζέιμς Φράνκο μοιράστηκαν τη χαρά τους για την επικείμενη συνεργασία:

Διαβάστε ακόμη: