Buzz

Ο Ιγκι Ποπ συναντά τον Ντάριο Αρτζέντο: Θα χυθεί αίμα

στα 10

Ο Ιταλός maestro του τρόμου ετοιμάζει την καινούρια του ταινία με πρωταγωνιστή τον αμερικό ρόκερ. Οι δυο τους σας περιμένουν στο indiegogo.

Ο Ιγκι Ποπ συναντά τον Ντάριο Αρτζέντο: Θα χυθεί αίμα

Μια χριστουγεννιάτικη ταινία από τον Ντάριο Αρτζέντο; Αυτό υπόσχεται ότι θα είναι το «Sandman» μόνο που όπως λέει ο ίδιος «έχω βαρεθεί τις χριστουγεννιάτικες ταινίες που δείχνουν μόνο καλοσύνη, ομορφιά, χιονονιφάδες κι έλκηθρα που τα σέρνουν τάρανδοι. Προτιμώ μια χριστουγεννιάτικη ταινία στην οποία υπάρχει δύναμη, βία, τρόμος κι αυτή είναι η ταινία που θέλω να κάνω».

Η δική του Χριστουγεννιάτικη ιστορία ξεκινά όταν έναν αγόρι βλέπει την μέρα των Χριστουγέννων την μητέρα του να πεθαίνει στα χέρια ενός serial killer που σκοτώνει τα θύματά του βγάζοντας τους τα μάτια με ένα κοφτερό κουτάλι, παίρνοντας την ιδέα από τον γερμανικό μύθο που θέλει τον Sandman να κλέβει τα μάτια των άτακτων παιδιών που αρνούνται να κοιμηθούν.

Χρόνια μετά, εκείνο το παιδί, ενήλικος πια θα δει τον εφιάλτη της παιδικής του ηλικίας να ξυπνά και πάλι, όταν ένα βράδυ από το παράθυρό του, θα δει την ίδια μασκοφόρο φιγούρα να σκοτώνει με πανομοιότυπο τρόπο την γειτόνισά του.

Ο Ιγκι Ποπ θα υποδυθεί τον μυστηριώδη serial killer (κι αυτό μοιάζει σαν μια ιδιοφυής έμπνευση) κι ο ίδιος δηλώνει «ενθουσιασμένος και μαγεμένος από τις υπέροχες ταινίες του Ντάριο Αρτζέντο όλα αυτά τα χρόνια, οι οποίες όλες είναι αριστουργηματικές, συναρπαστικά αλλόκοτες και γεμάτες από αδυσώπητο τρόμο. Το να υποδυθώ τον «Sandman» για εκείνον θα κάνει την ζωή μου να δείχνει ολοκληρωμένη».

sandman teaser poster 607

Το φιλμ που έχει συμπληρώσει ήδη ένα μεγάλο μέρος της χρηματοδότησής του, ζητά από τους υποψήφιους θεατές το ποσό των 250.00 δολαρίων για να ξεκινήσει γυρίσματα και σε αντάλλαγμα προσφέρει μια σειρά από δώρα που περιλαμβάνουν ανάμεσα σε άλλα, προσωπικά μηνύματα από τον Ποπ και τον Αρτζέντο και φτάνουν μέχρι έναν ρόλο στο φιλμ, αυτόν -τι άλλο;- ενός δολοφόνου.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο της παρουσίασης της ταινίας στο indiegogo και βοηθήστε την ταινία να γίνει πραγματικότητα. Ειδικά αν αγαπάτε τον Ντάριο Αρτζέντο και τον Ιγκι Ποπ και μισείτε τα Χριστούγεννα!

Διαβάστε ακόμη: