Buzz

O Ιγκι Ποπ και η Πάτι Σμιθ επιστρέφουν στο CBGB!

στα 10

Οχι αυτοπροσώπως, αλλά με τους ηθοποιούς (;) που επιλέχθηκαν για να τους υποδυθούν στην ταινία του Ράνταλ Μίλερ για το πιο θρυλικό club που μεσουράνησε τη δεκαετία του '70 στη Νέα Υόρκη.

O Ιγκι Ποπ και η Πάτι Σμιθ επιστρέφουν στο CBGB!
Ο Ιγκι Ποπ μαζί με τους Ramones στο CBGB

Κάθε φορά που γίνεται μια ταινία για τη γέννηση του punk ή για το Factory του Αντι Γουόρχολ ή οποιαδήποτε σημαντική ή ασήμαντη περίοδο της ποπ και ροκ κουλτούρας εντός και εκτός Νέας Υόρκης, το πιο ενδιαφέρον είναι η επιλογή των προσώπων που υποδύονται τις μυθικές φιγούρες μιας ολόκληρης εποχής.

Μέχρι στιγμής, τα μόνο που γνωρίζαμε για την ταινία για το θρυλικό CBGB που θα γυρίσει ο Ράνταλ Μίλερ είναι πως τον ιδιοκτήτη του κλαμπ Χίλι Κρίσταλ θα υποδύεται ο Αλαν Ρίκμαν, πως ο Ρούπερτ Γκριντ (ο Ρον του «Χάρι Πότερ») θα υποδύεται τον κιθαρίστα των Dead Boys, Cheetah Chrome, πως η Μέιλιν Ακερμαν θα υποδύεται την Ντέμπι Χάρι, πως ο Τζούλιαν Ακόστα θα υποδύεται τον Τζόνι Ραμόουν, πως ο Ντέιβιντ Μουρ θα υποδύεται τον Τζόι Ραμόουν και πως ο Ρίτσαρντ Ντε Κλερκ θα υποδυθεί τον Taxi, τον ιστορικό ηχολήπτη το κλαμπ.

Τώρα στη λίστα προστέθηκαν η Μίκι Σάμνερ (από το τηλεοπτικό «The Borghias») που θα υποδυθεί την Πάτι Σμιθ, ο Τζόνι Γκαλέκι (του «Βig Bang Theory») που θα υποδυθεί τον βοηθό του Αντι Γουόρχολ και τηλεοπτικό παραγωγό Τέρι Ορκ και ο ντράμερ των Foo Fighters Τέιλορ Χόκινς που θα υποδυθεί τον Ιγκι Ποπ.

Αναμένονται και άλλα ονόματα, όπως αυτό του Αντι Γουόρχολ, αλλά και το τελικό soundtrack που θα ντύσει την ατιτλοφόρητη ακόμη ταινία που ξεκινάει τα γυρίσματα της το φθινόπωρο στη Τζόρτζια και τη Νέα Υόρκη.