Buzz

«Συγνώμη, αλλά ο Γκάνταλφ δεν κάνει γάμους» Ο Ιαν ΜακΚέλεν δεν κάνει τον καραγκιόζη ούτε για όλα τα λεφτά του κόσμου

στα 10

Ο ηθοποιός αρνήθηκε πρόταση 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων για να παντρέψει ζάμπλουτο ζευγάρι. Διατήρησε όμως την αξιοπρέπειά του και κέρδισε για πάντα την εκτίμησή μας!

«Συγνώμη, αλλά ο Γκάνταλφ δεν κάνει γάμους» Ο Ιαν ΜακΚέλεν δεν κάνει τον καραγκιόζη ούτε για όλα τα λεφτά του κόσμου

Μπορεί να ακούγεται τουλάχιστον εξωφρενικό, αλλά υπάρχουν πολλοί ζάμπλουτοι που θα πλήρωναν όσο όσο για να εξασφαλίσουν την παρουσία μιας διασημότητας σε μια εκδήλωσή τους και πολλές διασημότητες που θα εκμεταλλεύονταν χωρίς δεύτερη σκέψη μια τέτοια ευκαιρία για μια εύκολη αρπαχτή.

Οχι όμως και ο Ιαν ΜακΚέλεν, ο οποίος –σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail– είχε δεχτεί στο παρελθόν πρόταση ενάμισι εκατομμυρίου δολαρίων για να παντρέψει ένα ζευγάρι με την ιδιότητα του... Γκάνταλφ, του χαρακτήρα του από την τριλογία του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Διαβάστε ακόμη: Ο Ιαν ΜακΚέλεν έχει κάτι (αφοπλιστικό) να πει για τον Ντόναλντ Τραμπ

«Μου προσφέρθηκε ενάμισι εκατομμύριο δολάρια για να παντρέψω ένα πολύ διάσημο ζευγάρι στην Καλιφόρνα, κάτι που ίσως να σκεφτόμουν να κάνω, αλλά έπρεπε να πάω ντυμένος ως Γκάνταλφ» δήλωσε ο ηθοποιός. «Ετσι είπα, “Συγνώμη, αλλά ο Γκάνταλφ δεν κάνει γάμους”».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, επρόκειτο για τον γάμο του δισεκατομμυριούχου Σον Πάρκερ, ενός από τους συνιδρυτές του Napster και πρώτου προέδρου του Facebook, και της τραγουδίστριας Αλεξάντρα Λένας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το 2013 στην Καλιφόρνια, με μια λίστα καλεσμένων που περιλάμβανε τον Στινγκ, την Εμμα Γουάτσον και φυσικά πληθώρα πολυεκατομμυριούχων της Silicon Valley, οι οποίοι εμφανίστηκαν ντυμένοι με ρούχα σχεδιασμένα κατά παραγγελία από την οσκαρούχο ενδυματολόγο του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών», Ντζίλα Ντίκσον.

Και στα δικά μας!

Διαβάστε ακόμη