Buzz

Ο Ιαν ΜακΚέλεν έχει κάτι (αφοπλιστικό) να πει για τον Ντόναλντ Τραμπ

στα 10

Εντονα πολιτικοποιημένος - σχεδόν από τη φύση του, ο Ιαν ΜακΚέλεν σχολιάζει την πιθανή εκλογή του Ντοναλντ Τραμπ.

Ο Ιαν ΜακΚέλεν έχει κάτι (αφοπλιστικό) να πει για τον Ντόναλντ Τραμπ

Σε συνέντευξή του στη Huffington Post, με αφορμή το ρόλο του ως «Ο Αμπιγιέρ» που που κάνει πρεμιέρα στα τέλη Μαΐου στο δίκτυο Starz, ο Ιαν ΜακΚέλεν μίλησε για έθνη κάτω από την απειλή οργανωμένης επίθεσης, αναλύοντας την υπόθεση του διάσημου θεατρικού του Ρόναλντ Χάργουντ που ζωντανεύουν στη μικρή οθόνη μαζί με τον Αντονι Χόπκινς.

«Είναι μια πολύ συγκεκριμένη εποχή, κατά τη διάρκεια του πολέμου, με τις βόμβς να πέφτουν γύρω τους, αλλά αυτοί αντιπροσωπεύουν ένα έθνος που βρίσκεται κάτι από επίθεση και αρνούνται να παραδώσουν τα όπλα ή να παραδοθούν», δήλωσε ο ΜακΚέλεν για την ομάδα των ηθοποιών που ανεβάζουν μια παράσταση στο Λονδίνο που βομβαρδίζεται.

Διαβάστε ακόμη: Κάννες 2016 / Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι σίγουρος; «Ο Τραμπ δε θα βγει Πρόεδρος. Δε θα επιτρέψουμε στο φόβο να πάρει τα ηνία»

The Dresser 607 Με τον Αντονι Χόπκινς σε σκηνή από τον «Αμπιγιέρ»

Σχολιάζοντας μια παρόμοια εποχή υπό την απειλή της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ στην Προεδρία των ΗΠΑ, ο Ιαν ΜακΚέλεν ήταν λιτός, υπέροχα ειρωνικός, ακτιβιστής όπως πάντα:

«Τέτοια μέρα την προηγούμενη εβδομάδα, ψήφισα για το νέο δήμαρχο του Λονδίνου που είναι Μουσουλμάνος. Και αυτό είναι ό,τι έχω να πω για τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο πιο σημαντικός άνθρωπος στο Λονδίνο, ο δήμαρχός του είναι Μουσουλμάνος και ψηφίστηκε με μεγάλη πλειοψηφία. Νομίζω ότι αυτό είναι το μέλλον... να χαιρόμαστε το γεγονός πως ζούμε σε έναν πολυπολιτισμικό κόσμο. Αυτή είναι η αίσθησή μου.»

Λίγες ημέρες πριν, ο κολλητός του Ιαν ΜακΚέλεν, Πάτρικ Στίουαρτ (τους ενώνουν πολλά περισσότερο από το γεγονός πως είναι ο Μαγκνέτο και ο Professor X στα κινηματογραφικά «Χ-Men») είχε ποστάρει μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο twitter - δίνοντας το δικό του στίγμα πάνω στο θέμα της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ:

Διαβάστε και δείτε ακόμη: