Buzz

Πώς θα είναι το «X-Men: Apocalypse» χωρίς τον Ιαν ΜακΚέλεν και τον Πάτρικ Στιούαρτ;

στα 10

Τίποτα δεν είναι τελικό, αλλά σε πρόσφατή συνέντευξή του ο Πάτρικ Στιούαρτ αποκάλυψε πως μάλλον οι δύο σπουδαίοι ηθοποιοί και φίλοι δεν θα επιστρέψουν για το «X-Men: Apocalypse». Fail?

Πώς θα είναι το «X-Men: Apocalypse» χωρίς τον Ιαν ΜακΚέλεν και τον Πάτρικ Στιούαρτ;

Μιλώντας στον Λάρι Κινγκ, ο Πάτρικ Στιούαρτ αποκάλυψε πως ούτε ο ίδιος, ούτε ο Ιαν ΜακΚέλεν θα επιστρέψουν για το «X-Men: Apocalypse», το επόμενο μέρος της κινηματογραφικής saga των X-Men που έχει ήδη ημερομηνία εξόδου στην Αμερική στις 27 Μαϊου του 2016.

Εχοντας πρωταγωνιστήσει σε όλες τις ταινίες των Χ-Men ως Μαγκνέτο (ο ΜακΚέλεν) και Καθηγητής Ξαβιέρ (ο Στιούαρτ), εκτός φυσικά από το «First Class» του Μάθιου Βον, οι δύο σπουδαίοι ηθοποιοί μάλλον δεν «χωράνε» στο σύμπαν της νέας ταινίας που έρχεται να ακολουθήσει την επιτυχία του «X-Men: Ημέρες Ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος». όπως δήλωσε ο Στιούαρτ: «Μαθαίνω όλο και περισσότερα πράγματα για την ταινία και θα επικεντρωθεί στην εξερεύνηση των νεανικών χρόνων των χαρακτήρων μας. Οπότε δεν νομίζω ότι θα μας χρειαστούν.»

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «X-Men: Ημέρες Ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος».

Patrick Stewart and Ian McKellen 607 O Ιαν ΜακΚέλεν και ο Πάτρικ Στιούαρτ, ζευγάρι και στη σκηνή σε φωτογράφηση του Αντι Γκοτς

Στην πραγματικότητα, το «X-Men: Apocalypse» σε σκηνοθεσία του Μπράιαν Σίνγκερ, που αφηγείται την αρχή των μεταλλαγμένων, θα διαδραματίζεται το 1983 και γνωρίζοντας ήδη το καστ, όπου βρίσκουμε τους Τζέιμς ΜακΑβόι και Μάικλ Φασμπέντερ μπορούσαμε ήδη να φανταστούμε πως οι νεαροί Μαγκνέτο και Ξαβιέρ θα είναι οι πρωταγωνιστές του. Μαζί με τους Νίκολας Χουλτ, Τζένιφερ Λόρενς και Ιβαν Πίτερς στην ταινία πρωταγωνιστεί ακόμη ο Οσκαρ Αϊζακ στο ρόλο του «Apocalypse», ενώ θα δούμε τους νεαρούς Cyclops, Τζιν Γκρέι, Storm και Wolverine...

Διαβάστε ακόμη: