Buzz

Η Mystique της Τζένιφερ Λόρενς θέλει τη δική της ταινία

στα 10

Ζήλεψε φαίνεται από τη «Mαύρη Χήρα» της Σκάρλετ Τζοχάνσον η Τζένιφερ Λόρενς και οι παραγωγοί των «X-Men» σκέφονται πολύ σοβαρά να της δώσουν τη δική της ταινία.

Η Mystique της Τζένιφερ Λόρενς θέλει τη δική της ταινία

«Λατρεύω αυτό που έχει η Τζεν Λόρενς με τη Mystique και πιστεύω πως αν δεν ήταν ανάμεσα σε τόσο πλήθος, θα είχε τεράστιες ευκαιρίες να την ακολουθήσεις σε ένα σόλο», δήλωσε ο σεναριογράφος - παραγωγός Σάιμον Κίνμπεργκ στο Entertainment Weekly με αφορμή το επερχόμενο «X-Men: Days of Future Past».

Ετσι μετά τον «Wolverine», η Mystique της Τζένιφερ Λόρενς θα είναι ο δεύτερος μεταλλαγμένος που θα αναλάβει το δικό του franchise, αν και η Λόρεν Σούλερ Ντόνερ, παραγωγός όλων των ταινιών των «X-Men» δήλωσε πως για πρώτη φορά η FOX έδειξε ενδιαφέρον σε spin-offs των «X-Men» και πως η ίδια θα έβλεπε και σόλο ταινίες για δύο ακόμη ήρωες, τον Gambit και τον Deadpool.

Για την ώρα ωστόσο όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη έξοδο του «X-Men: Days of Future Past» στις αίθουσες στις 23 Μαΐου, ενώ υπάρχει ήδη ημερομηνία για το «X-Men: Apocalypse» στις 27 Μαΐου 2016 και για τον τρίτο «Wolverine» στις 3 Μαρτίου του 2017.

Οπως καταλαβαίνετε, εκτός από τη Marvel/Disney που έχει προγραμματίσει ταινίες μέχρι το 2028, στο παιχνίδι μπαίνουν τώρα και οι «X-Men» που είναι και μπόλικοι...

Διαβάστε ακόμη: