Buzz

«Ιt's us or them»: νέο, ακόμη πιο συναρπαστικό τρέιλερ για το «X-Men: Days of Future Past»

στα 10

Με κάθε φορά ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό, ελεγειακό, συγκινητικό τρέιλερ, o Μπράιαν Σίνγκερ συντομεύει τη διαδρομή ανάμεσα στη αγωνία και την έξοδο του «X-Men: Days of Future Past».

«Ιt's us or them»: νέο, ακόμη πιο συναρπαστικό τρέιλερ για το «X-Men: Days of Future Past»

«Είμαστε καταδικασμένοι να καταστρέψουμε ο ένας τον άλλον ή μπορούμε να αλλάξουμε αυτό που είμαστε και να ενωθούμε; Είναι το μέλλον προκαθορισμένο;».

Συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε το προηγούμενο συκγλονιστικό τρέιλερ του «X-Men: Days of Future Past», αυτό που μόλις κυκλοφόρησε και μπορείτε να δείτε παρακάτω είναι το καλύτερο απ' όλα, ενδεικτικό όχι μόνο του ελεγειακού τόνου που είχε ήδη γίνει φανερός από το πρώτο τρέιλερ που είδαμε τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά και του σκοτεινού τόνου που ο Μπράιαν Σίνγκερ είχε υποσχεθεί πως θα φέρει με την επιστροφή του στο franchise που αυτός δημιούργησε.

Με το μέλλον να γίνεται ένα με το παρελθόν και με σύσσωμη την «οικογένεια» των μεταλλαγμένων να προσπαθεί να επιβληθεί στο ανθρώπινο είδος, είναι ελάχιστες οι πιθανότητες αυτή η ταινία να μην είναι η καλύτερη της σειράς και - γιατί όχι; - το καλύτερο blockbuster της φετινής χρονιάς.

Η ημερομηνία εξόδου της είναι η 23η Μαΐου. Μέχρι τότε, απολαύστε με τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά...


Διαβάστε ακόμη: