Buzz

«I don't want your future»: συγκλονιστικό πρώτο τρέιλερ για το «X-Men: Days of Future Past»

στα 10

Τα λόγια είναι περιττά, μπροστά σε ένα τρέιλερ που μας θυμίζει μια για πάντα πως ο μοναδικός άνθρωπος που πρέπει να σκηνοθετεί τις περιπέτειες των «X-Men» είναι ο Μπράιαν Σίνγκερ.

«I don't want your future»: συγκλονιστικό πρώτο τρέιλερ για το «X-Men: Days of Future Past»

«Αν και υπάρχει αρκετό χιούμορ, ο συνολικός τόνος του φιλμ είναι πιο σκοτεινός από τις προηγούμενες ταινίες...»

Μόνο τώρα μπορούμε να καταλάβουμε τι εννοούσε ο Μπράιαν Σίνγκερ όταν μιλούσε για «σκοτάδι» στο διαδικτυακό Q&Α που έδωσε τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου μέσω Twitter, αφού το τρέιλερ του «X-Men: Days of Future Past» είναι τόσο μελαγχολικό και ελεγειακό που νιώθεις πως εδώ για πρώτη φορά θα δεις ολοκάθαρα τι σημαίνει να είσαι... μεταλλαγμένος σε έναν κόσμο που αρνείται να δεχτεί οτιδήποτε διαφορετικό.

Από τη μεγάλη συνάντηση του παρελθόντος με το παρόν (μέσω των δύο ηλικιών του Μαγκνέτο και του Professor X), μέχρι την Mystique της Τζένιφερ Λόρενς και από τον ανεξέλεγχτο Wolverine του Χιου Τζάκμαν μέχρι τις σκηνές δράσης που μοιάζουν να βυθίζονται μέσα σε μια πνιγηρή ατμόσφαιρα καταστροφής, το τρέιλερ του «X-Men: Days of Future Past» προτεοιμάζει για μια από τις καλύτερες ταινίες της σειράς και επιβεβαιώνει πως οι μεταλλαγμένοι της Marvel δεν χρειάζεται ποτέ να ξανασκηνοθετηθούν από κανέναν άλλον εκτός από τον Μπράιαν Σίνγκερ.

Δείτε εδώ το τρέιλερ και διαβάστε περισσότερα για το «X-Men: Days of Future Past» που βγαίνει στις αίθουσες το Μάιο του 2014:


Διαβάστε ακόμη: