Buzz

Ααρον Τέιλορ - Τζόνσον: αυτός θα είναι ο Quicksilver του «Avengers 2: Age of Ultron»

στα 10

O Ααρον Τέιλορ - Τζόνσον αναβαθμίζεται σε υπερηρωική δύναμη και από «Kick - Ass» θα είναι ο Quicksilver στο δεύτερο μέρος των «Avengers».

Ααρον Τέιλορ - Τζόνσον: αυτός θα είναι ο Quicksilver του «Avengers 2: Age of Ultron»

Είναι αστείο, αλλά o Kick - Ass Αααρον Τέιλορ - Τζόνσον είδε το όνειρο του να γίνεται πραγματικότητα: να γίνεται δηλαδή ένας σωστός υπέρηρωας, αφού πρώτα προσπάθησε με επιτυχία να αποδείξει πως δεν χρειάζεται να έχεις υπερηρωικές δυνάμεις για να σώσεις τον κόσμο...

Το όνομά του ήταν το επικρατέστερο εδώ και καιρό για το ρόλο του Quicksilver, ενός από τους νέους ήρωες που θα προστεθούν στην παρέα των «Avengers» στο σίκουελ που ετοιμάζει ο Τζος Γουίντον και να που τώρα επιβεβαιώθηκε.

O Τέιλορ - Τζόνσον έπρεπε, πριν συμφωνήσει οριστικά για τη συμμετοχή του στο φιλμ, να ξεκαθαρίσει το πρόγραμμά του που ουσιαστικά μονοπωλείται από τα γυρίσματα του «Godzilla», στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με την Ελίζαμπεθ Ολσεν, η οποία είναι η επικρατέστερη για να παίξει στους «Avengers» την αδερφή του Quicksilver, Scarlet Witch.

Δείτε εδώ το πρώτο teaser του «Avengers 2: The Age of Ultron»

2

Τον Μάιο, όταν πρώτη φορά ο Τζος Γουίντον είχε ανακοινώσει την προσθήκη στην ομαδα των «Avengers» των δύο μεταλλαγμένων διδύμων του Μαγκνέτο (!), είχε δηλώσει: «Αυτοί οι δύο χαρακτήρες είναι οι αγαπημένοι μου από το κόμικ και θα βρίσκονται στην ταινία. Είχαν ένα δύσκολο ξεκίνημα. Και με ενδιαφέρουν γιατί αντιπροσωπεύουν με κάποιο τρόπο ένα κομμάτι του κόσμου που κανονικά δεν θα συμφωνούσε με τους "Avengers". Οπότε δεν θα βρεθούν μαζί τους για να κάνουν τα πράγματα ευκολότερα. Δεν βάζω νέους χαρακτήρες στην ταινία που θα κάνουν τα πράγματα ευκολότερα».

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον Quicksilver και την Scarlet Witch.

To δεύτερο μέρος των «Avengers» με υπότιτλο «Age of Ultron» είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες το Μάιο του 2014.

2

Διαβάστε ακόμη: