Industry

Γίνετε εσείς ο επόμενος «Avenger», στο σίκουελ του Τζος Γουίντον

στα 10

Για την ακρίβεια, εάν δεν έχετε υπερδυνάμεις δε θα μπορέσετε, αλλά θα διεκδικήσετε, απ’ όπου κι αν είστε, ένα credit στους συντελεστές της ταινίας!

Γίνετε εσείς ο επόμενος «Avenger», στο σίκουελ του Τζος Γουίντον

Αν αγαπούσατε ήδη τα Doritos, τώρα… θα τα λατρέψετε! Σε συνεργασία με τη Marvel, η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα σε κινηματογραφιστές απ’ όλον τον κόσμο να κερδίσουν ένα εκατομμύριο δολάρια και μια θέση στη δημιουργική ομάδα του «Avengers: Age of Ultron».

Ο διαγωνισμός των Doritos γίνεται βέβαια κάθε χρόνο, μόνο που αυτή τη φορά ανοίγεται σε συμμετέχοντες απ’ όλες τις χώρες του κόσμου. Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να προτείνουν ένα διαφημιστικό σποτ της εταιρείας και να το υποβάλουν online. Οι προτάσεις των νικητών θα υλοποιηθούν και θα προβληθούν στη διάρκεια του αμερικανικού Superbowl. Επιπλέον, ο πρώτος νικητής θα παραλάβει τα ταξιδιωτικά εισιτήριά του για να παρακολουθήσει τον αγώνα από κοντά, την αμοιβή του 1 εκ. δολαρίων και το όνομά του στο credit block του «Avengers: Age of Ultron», ως ανταποδοτική παροχή της συνεργασίας των Doritos με τη Marvel.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, πρέπει να υποβάλετε από ένα έως δέκα φιλμάκια των 30 δευτερολέπτων, από τις 8 Οκτωβρίου ως τις 24 Νοεμβρίου 2013.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό εδώ και δείτε και διαβάστε περισσότερα για το «Avengers: Age of Ultron» του Τζος Γουίντον εδώ, για να βρείτε την έμπνευσή σας!