Buzz

«Δεν είμαι το φιλαράκι σου»: ο Ματ ΛεΜπλανκ έχει νέα τηλεοπτική σειρά

στα 10

«I'm not Your Friend»: ο «Τζόι» κλείνει το μάτι στους φανς των «Friends» με τη νέα του σειρά...

«Δεν είμαι το φιλαράκι σου»: ο Ματ ΛεΜπλανκ έχει νέα τηλεοπτική σειρά

Mπορεί οι «Friends» να ξανακάθησαν στον ίδιο καναπέ 12 χρόνια μετά το τέλος της ιστορικής σειράς, αλλά όλοι έχουν προχωρήσει μπροστά με νέες καριέρες στην μικρή και τη μεγάλη οθόνη. Ο Ματ ΛεΜπλανκ (μετά το μάλλον αποτυχημένο spin-off «Joey») έχει βραβευτεί για το αυτοσαρκαστικό «Episodes», έχει με χαρά αναλάβει (ως γνωστός λάτρης των μηχανών) την παρουσίαση του «Top Gear» και τώρα είναι έτοιμος για κάτι ακόμα.

Υπέγραψε με το CBS και γυρίζει τον πιλότο του «I'm Not Your Friend», μίας sitcom που εστιάζει στη ζωή ενός πατέρα που αναγκάζεται να μείνει εκείνος σπίτι με τα παιδιά, όταν η γυναίκα του επιστρέφει στη δουλειά της. Μπορούμε να τον φανταστούμε: ο part-time πατέρας και ευχάριστος τύπος (αλά «Τζόι) να πρέπει τώρα να επιβάλει τάξη.

«Δεν είμαι ο Φίλος σας» λοιπόν σε σενάριο των Τζεφ και Τζάκι Φίλγκο (των δημιουργών του «That ’70s Show») και παραγωγή Μάικλ Ρότενμπεργκ («It’s Always Sunny in Philadelphia»).

Η νέα σειρά δεν σημαίνει το τέλος του «Episodes», το οποίο θα ξεκινήσει την 5η του σεζόν φέτος, επιστρέφοντας στα BBC και BBC America τον Μάιο.

Διαβάστε περισσότερα: