Buzz

Οι «Friends» ξανακάθονται στον ίδιο καναπέ: πάρτε μία γεύση από το «reunion»

στα 10

To ΝΒC γύρισε το σπέσιαλ αφιέρωμά του στον διάσημο τηλεοπτικό σκηνοθέτη Τζέιμς Μπάροουζ και σήμερα έχουμε μία πρώτη εικόνα από τα «Φιλαράκια» να κάθονται ξανά στον ίδιο καναπέ και να μιλάνε για... σεξ!

Οι «Friends» ξανακάθονται στον ίδιο καναπέ: πάρτε μία γεύση από το «reunion»

Οταν έσκασε πριν από λίγες εβδομάδες το νέο, πλασαρίστηκε ως «Friends reunion». Κάτι που φυσικά δεν ήταν: το καστ από τα «Φιλαράκια» δε θα γύριζε ένα ακόμα κανονικό επεισόδιο, επιστρέφοντας στα διαμερίσματα της Μόνικα, του Τσάντλερ, του Ρος - ή το διάσημο στέκι τους το καφέ «Central Perk». Ολοι όμως οι πρωταγωνιστές (με εξαίρεση τον Μάθιου Πέρι ο οποίος βρίσκεται στο Λονδίνο γιατί παίζει στο θέατρο) δέχθηκαν να ξαναβρεθούν στην ίδια σκηνή, για ένα αφιέρωμα.

Διαβάστε αναλυτικά: Να πώς θα μοιάζει (περίπου) το reunion των «Friends»!

Το NBC ετοίμασε μία σπέσιαλ βραδιά για τον Τζέιμς Μπάροουζ - διάσημο τηλεοπτικό σκηνοθέτη και δημιουργό μερικών από τις πιο κλασικές επιτυχημένες σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης. Aπό το 1970 μέχρι σήμερα, ο Μπάροουζ είναι υπεύθυνος για τη σκηνοθεσία των επιτυχημένων πιλότων που απογείωσαν σειρές όπως τα «The Mary Tyler Moore Show», «Laverne & Shirley», «Frasier», «Friends», «Will and Grace», «Two and a Half Men», «Τhe Big Bang Theory», για να αναφέρουμε ελάχιστα παραδείγματα από το πλούσιο βιογραφικό του. Υπέγραψε επίσης τη σκηνοθεσία του «Cheers», ενός από τα καλύτερα κωμικά σόου που έχουν περάσει από την μικρή οθόνη.

Friends Reunion 607

Θυμηθείτε κι αυτό: To reunion του «Friends» μια που ανακοινώθηκε, μια που μοιάζει να ναυαγεί!

Στην τιμητική του βραδιά λοιπόν παραβρέθηκαν οι πρωταγωνιστές από τις μεγάλες του επιτυχίες, ανέβηκαν στη σκηνή και μίλησαν για αυτόν, και το αποτέλεσμα, το «All-Star Tribute to James Burrows» έχει προγραμματιστεί για να προβληθεί στο NBC την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου.

Ανάμεσά τους και το καστ των «Friends», σε στιγμιότυπο που θυμίζει ένα άτυπο reunion, καθώς η μεταξύ τους χημεία, τα πειράγματα και το κέφι μοιάζουν αναλλοίωτα από το χρόνο. Γιατί... έχουν περάσει 12 χρόνια από την τελευταία φορά που έκατσαν όλοι μαζί σ' ένα καναπέ.

Ρίξτε μια ματιά και διαπιστώστε το και μόνοι σας:


Διαβάστε περισσότερα: