Buzz

To δεύτερο κεφάλαιο του «Horizon» δεν θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες

στα 10

Μετά την τεράστια αποτυχία του πρώτου μέρους του αμερικάνικου έπους του Κέβιν Κόστνερ στο box office ο ίδιος και η New Line αποφάσισαν να μην κυκλοφορήσουν την συνέχεια στους κινηματογράφους.

To δεύτερο κεφάλαιο του «Horizon» δεν θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες

Ο Κέβιν Κόστνερ είχε τεράστιες προσδοκίες για το νέο του επικό γουέστερν «Horizon», το οποίο αποφάσισε μάλιστα να το κυκλοφορήσει σε 4 ταινίες, τις δύο πρώτες μάλιστα, με διαφορά μόλις ενός μηνό. Το πρώτο κεφάλαι έκανε και την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ των Καννών, όπου άρχισαν και να φαίνονται τα πρώτα σημάδια αποτυχίας παίρνοντας κάτω του μετρίου κριτικές. Αυτό ήρθε και στο box office αργότερα τον Ιούνιο, όταν κυκλοφόρησε στις αίθούσες, όπου και αποδείχτηκε τέραστια αποτυχία.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter ο Κέβιν Κόστνερ και η New Line, μετά την αποτυχία αυτή αποφάσισαν να μην κυκλοφορήσουν το δεύτερο κεφάλαιο της ταινίας στις αίθουσες στις 16 Αυγούστου και αντ' αυτού να κυκλφορήσουν το πρώτο σε PVOD στις 16 Ιουλίου, έναν δρόμο που φαίνεται πως θα ακολουθήσει και η συνέχεια του franchise.

Διαβάστε ακόμα: Το «Για Μια Χούφτα Δολάρια» του Σέρτζιο Λεόνε αποκτά remake

horizon

Φυσικά, η New Line και ο Κόστνερ ήθελαν να δουν όλοι το «Horizon» στους κινηματογράφους, αλλά οι ειδικοί προέβλεπαν αυτό το αποτέλεσμα πριν από μήνες όταν ο Κόστνερ ανακοίνωσε τα απίστευτα φιλόδοξα σχέδιά του. Ας μην ξεχνάμε ότι το πλήρες σχέδιο του Κόστνερ περιλαμβάνει δύο σίκουελ που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα την παραγωγή.

Η ταινία κόστισε 100 εκατομμύρια δολάρια με τον Κόστνερ να δίνει τα 38 από την τσέπη του. Μετά από δυο εβδομάδες η ταινία έχει κερδίσει στο αμερικάνικο box office μόλις 22 εκατομμύρια και θα είναι τυχερή αν φτάσει τα 30 εκατομμύρια με το τέλος της πορείας της.