Buzz

Το «Για Μια Χούφτα Δολάρια» του Σέρτζιο Λεόνε αποκτά remake

στα 10

Για άλλη μια φορά το Χόλιγουντ ετοιμάζεται να καταστρέψει μια κλασική ταινία μόνο και μονο για να κερδίσει μια χούφτα δολάρια.

Το «Για Μια Χούφτα Δολάρια» του Σέρτζιο Λεόνε αποκτά remake

Εχουμε καταλάβει πια πως για το Χόλιγουντ δεν υπάρχει κάνενα ιέρο και όσιο. Και αυτό μπορεί κάποιος να το δει από τα αμέτρητα (και κάτω του μετρίου) remakes παλιών κλασικών ταινιών που κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια, η λίστα των οποίων ετοιμάζεται να μεγαλώσει με την προσθήκη του κλασικού γουέστερν «Για Μια Χούφτα Δολάρια».

Διαβάστε ακόμα: Πολ Μεσκάλ εναντίον Πέδρο Πασκάλ και... ρινόκερου στο πρώτο επικό τρέιλερ του «Μονομάχου 2» του Ρίντλεϊ Σκοτ

a fistful of dollars

Σύμφωνα με το Deadline η ταινία του 1964 σε σκηνοθεσία του Σέρτζιο Λεόνε, με την εξαιρετική μουσική του Ενιο Μορικόνε, η οποία ξεκίνησε και το είδος των spaghetti western, ετοιμάζεται για χολιγουντιανό της remake. Σε αυτή πρωταγωνιστεί ο Κλιντ Ιστγουντ στον πρώτο του μεγάλο ρόλο ενός πιστολέρο ο οποίος εξαπατά δυο αντίπαλες οικογένειες σε μια πόλη γεμάτη από απληστία, υπερηφάνεια και εκδίκηση.

Αν και η ταινία έχει επιβεβαιωθεί δεν έχει ανακοινωθεί κανένας από το καστ, ούτε κάποιος σκηνοθέτης, αλλά ούτε ποιος θα γράψει το σενάριό της. Κάτι που ήδη μας λέει πως, όποιος και να το αναλάβει, το remake δεν θα καταφέρει να φτάσει, πόσο μάλλον να ξεπεράσει, την ταινία του Λεόνε και όλο αυτό ακούγεται ως ένα ακόμα cash grab για το Χόλιγουντ.