Buzz

Είναι και επίσημο πλέον. Ο Χένρι Κάβιλ επιστρέφει ως Superman

στα 10

Με ένα βίντεό του στο instagram o Χένρι Κάβιλ ανακοίνωσε την μεγάλη επιστροφή του ως Ανθρωπος από Ατσάλι.

Είναι και επίσημο πλέον. Ο Χένρι Κάβιλ επιστρέφει ως Superman

To άρθρο περιέχει spoilers από την ταινία «Black Adam»

Εδώ και αρκετό καιρό υπήρχαν διάφορες φήμες πως ο Χένρι Κάβιλ επιστρέφει στον ρόλο του Superman μετά και την απόφασή του να αποχωρήσει. Η τελευταία φορά που τον είδαμε να φορά την μπλε και κόκκινη στολή ήταν στην ταινία «Justice League» το 2017 και από τότε απλά τίποτα.

Κι όλα αυτά μέχρι πρόσφατα και την ταινία «Black Adam», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ντουέιν Τζόνσον στον ρόλο ενός από τους πιο δυνατούς αντι-ήρωες της DC, όπου και στην post credit σκηνή του βλέπουμε για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια τον Κάβιλ να επιστρέφει ως Superman. Και σύμφωνα με τον ίδιον αυτό είναι απλά το πρώτο βήμα για μια νέα εποχή του Ανθρώπου από Ατσάλι.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ντείβιντ Ζάσλαβ έδωσε κάποιες εξηγήσεις για την ακύρωση της ταινίας «Batgirl»

Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο Κάβιλ μίλησε για το cameo στην ταινία «Black Adam» και πως δεν πρόκειται για απλά μια και μοναδική εμφάνιση, που ίσως βοηθούσε την ταινία στα εισιτήρια, μιας και η εμφάνισή του είχε διαρρεύσει μέρες πριν την πρεμιέρα της ταινίας στις αίθουσες, αλλά πως όντως έχει επιστρέψει στον ρόλο.

«Ηθελα να το επισημοποιήσω. Επέστρεψα ως Superman. Η εικόνα που βλέπετε σε αυτήν την ανάρτηση και αυτό που είδατε στο “Black Adam” είναι μια πολύ μικρή γεύση του τι πρόκειται να ακολουθήσει», έγραψε ο Κάβιλ στην ανάρτησή του στο Instagram. Και πρόσθεσε «θέλω να σας ευχαριστήσω εσάς περισσότερο από όλους. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας. Υπόσχομαι ότι θα ανταμειφθείτε».

Υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν την Warner να προσπαθεί να χτίσει το καινούργιο DCEU γύρω από τον Superman, με τον Κάβιλ να πρωταγωνιστεί σε δικές του ταινίες και κάνοντας, ως τότε, κάποια ακόμα cameo σε διάφορες άλλες ταινίες του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC.

Περιμένουμε κάποια περισσότερα νέα σύντομα.