Buzz

Η Ελεν Μίρεν θέλει να παίρνουν και οι κασκαντέρ Οσκαρ

στα 10

Η Ελεν Μίρεν διεκδικεί δάφνες εκ μέρους των απανταχού stuntmen - κι επιμένει ότι θέλει να παίζει σε ταινίες δράσης!

Η Ελεν Μίρεν θέλει να παίρνουν και οι κασκαντέρ Οσκαρ

Η Ελεν Μίρεν έχει τον ακαταμάχητο συνδυασμό εξαιρετικής κομψότητας και τρελού χαβαλέ: είναι μια Dame πραγματικά και του σαλονιού και του λιμανιού και, τώρα πια, καθώς η καριέρα της δεν χρειάζεται (αλλά συνεχίζει να αποσπά) άλλες διακρίσεις, μπορεί να διασκεδάζει με την καρδιά της και μαζί να διασκεδάζει κι εμάς.

Διαβάστε ακόμη: Η Ελεν Μίρεν έκανε τον Στίβεν Κολμπέρ να κλάψει

Σε συνέντευξη που έδωσε η ηθοποιός στο βρετανικό Female First, δηλώνει ότι κάποιος πρέπει να διορθώσει τη μεγάλη οσκαρική παράλειψη: «Πραγματικά θα έπρεπε να υπάρχει μια κατηγορία Οσκαρ για τη δουλειά των κασκαντέρ,» λέει η Ελεν Μίρεν. «Αυτοί οι τύποι είναι απίστευτοι κι είναι τόσο προσεκτικοί και τόσο επαγγελματίες. Κι είναι και καλλιτέχνες. Μπορούν να κάνουν απίστευτα πράγματα».

Διαβάστε ακόμη: Ο Λίαμ Νίσον θυμάται την πρώτη φορά που είδε την Ελεν Μίρεν - και του ήρθε ο ουρανός σφοντύλι

ελεν μίρεν 607

Η Μίρεν έχει πολλές φορές τονίσει την αγάπη της για ρόλους σε ταινίες δράσης, μάλιστα διεκδίκησε επίμονα - και πολύ χαριτωμένα - το ρόλο της στο «The Fate of the Furious», κυρίως για να μπορέσει μετά να πει ότι εκείνη είναι πολύ καλύτερη οδηγός κι από τον Ντουέιν The Rock Τζόνσον κι απ' όλη την αγοροπαρέα της ταινίας, μια και κανείς τους δεν ξέρει να οδηγεί με ταχύτητες, πράγμα που δεν δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε.

Διαβάστε ακόμη: Η Ελεν Μίρεν σε rap battle με τον Τζέιμς Κόρντεν είναι το βίντεο που θέλεις να δεις σήμερα

Μάλιστα, η Μίρεν προσθέτει στη συνέντευξή της ότι εξασφάλισε το ρόλο της στο «FF8» χάρη στο Βραβείο Οσκαρ που κέρδισε το 2007 για τη «Βασίλισσα»: «Εγώ εξέφρασα την επιθυμία μου και μετά ικέτευσα. Αυτό ήταν ένα από τα υπέροχα πλεονεκτήματα του να κερδίσω ένα Οσκαρ: μπόρεσα να μπω στις ταινίες δράσης!».

Διαβάστε ακόμη: Η Ελεν Μίρεν θα ερμηνεύσει -φυσικά- τη Μεγάλη Αικατερίνη