Buzz

Ετοιμάζεται βιογραφική ταινία για τη ζωή του Χάρι Χουντίνι

στα 10

Αλλη μια βιογραφική ταινία ετοιμάζει το Χόλιγουντ για τον μεγαλύτερο escape artist του κόσμου, αυτή την φορά όμως με ένα twist.

Ετοιμάζεται βιογραφική ταινία για τη ζωή του Χάρι Χουντίνι

Τον τελευταίο καιρό ανακοινώνονται συνεχώς διάφορες κινηματογραφικές βιογραφίες διαφόρων διάσημων καλλιτεχνών από τον Μάικλ Τζάκσον και τον Μπάστερ Κίτον μέχρι τον Τζ. Ρόμπερτ Οπενχάιμερ και την Madonna. Στην λίστα έρχεται να προστεθεί και μια ακόμα βιογραφική ταινία η οποία φαίνεται πως αφορά τον μεγαλύτερο escape artist του κόσμου, τον Χάρι Χουντίνι.

Διαβάστε ακόμα: Let's get Weird. Πρώτες φωτογραφίες του Ντάνιελ Ράντκλιφ ως «Weird Al» Γιάνκοβιτς

houdini

Αυτή την φορά την παραγωγή, στην ατιτλοφόρητη μέχρι στιγμής ταινία, αναλαμβάνουν οι Λορένζο Ντι Μποναβεντούρα και Μαρκ Βαχράντιαν των «Transformers» για λογαριασμό της Paramount. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες για την πλοκή της αλλά πληροφορίες θέλουν να είναι μια ταινία περιόδου στα χνάρια του «Sherlock Holmes» του Γκάι Ρίτσι, αντιμετωπίζοντας τον Χουντίνι ως κάποιον υπερήρωα.

Το σενάριο έχουν αναλάβει οι Νιλ Γουάιντενερ και Γκάβιν Τζέιμς («San Andreas 2» και «Now You See Me 3») αλλά δεν έχει ανακοινωθεί κάποιος σκηνοθέτης ακόμα η οποίος θα ερμηνεύει τον ρόλο του Χουντίνι και θα προστεθεί στη μεγάλη λίστα ηθοποιών που τον ενσάρκωσαν στο σινεμά όπως τους Χάρβεϊ Καϊτέλ, Τόνι Κέρτις, Εντριεν Μπρόντι, Γκάι Πιρς και άλλους.