Buzz

Let's get Weird. Πρώτες φωτογραφίες του Ντάνιελ Ράντκλιφ ως «Weird Al» Γιάνκοβιτς

στα 10

Τα γυρίσματα της βιογραφικής ταινίας του κωμικού/τραγουδιστή για λογαριασμό της διαδικτυακής πλατφόρμας Roku έχουν ήδη ξεκινήσει.

Let's get Weird. Πρώτες φωτογραφίες του Ντάνιελ Ράντκλιφ ως «Weird Al» Γιάνκοβιτς

Πριν λίγο καιρό είχε ανακοινωθεί πως ετοιμάζεται μια βιογραφική ταινία με την ζωή του «Weird Al» Γιάνκοβιτς για λογαριασμό της διαδικτυακής πλατφόρμας Roku.

Το κανάλι θα συνεργαστεί με το Funny or Die και το Tango για την βιογραφική ταινία του κωμικού/τραγουδιστή με τίτλο «Weird: The Al Yankovic Story» και θα ακολουθεί την καριέρα του από την δεκαετία του ’80 ως και σήμερα. Σε αυτήν θα πρωταγωνιστεί ο Ντάνιελ Ράντκλιφ στον ρόλο του Weird Al και ο Ερικ Απέλ, ο οποίος σκηνοθέτησε και την ταινία μικρού μήκους με τον ίδιο τίτλο για το Funny or Die στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Ααρον Πολ, θα αναλάβει το σενάριο και την σκηνοθεσία.

Διαβάστε ακόμα: Πώς σας φαίνεται η Ρούνι Μάρα ως Οντρεϊ Χέπμπορν;

weird al

Αυτή λοιπόν είναι η πρώτη επίσημη φωτογραφία του Ράντκλιφ ως Γιάνκοβιτς στην οποία φαίνεται να φορώντας ένα χαβανέζικο t-shirt. Παράλληλα με αυτή πριν λίγες μέρες είχαν διαρρεύσεις και μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας.

weird al

weird al

weird al