Buzz

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ θα ενσαρκώσει τον «Weird Al» Γιάνκοβιτς

στα 10

Σε μια βιογραφική ταινία του κωμικού/τραγουδιστή για λογαριασμό της διαδικτυακής πλατφόρμας Roku.

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ θα ενσαρκώσει τον «Weird Al» Γιάνκοβιτς

Είναι γνωστό πως το Χόλιγουντ έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στις βιογραφικές ταινίες. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα φαίνεται πως ολοένα και περισσότερο με εκείνες των τραγουδιστών που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στην μουσική βιομηχανία. Και ένας από εκείνους είναι σίγουρα και ο «Weird Al» Γιάνκοβιτς του όποιου η ζωή θα γίνει ταινία για λογαριασμό της διαδικτυακής πλατφόρμας Roku.

Το κανάλι θα συνεργαστεί με το Funny or Die και το Tango για την βιογραφική ταινία του κωμικού/τραγουδιστή με τίτλο «Weird: The Al Yankovic Story» και θα ακολουθεί την καριέρα του από την δεκαετία του ’80 ως και σήμερα. Σε αυτήν θα πρωταγωνιστεί ο Ντάνιελ Ράντκλιφ στον ρόλο του Weird Al και ο Ερικ Απέλ, ο οποίος σκηνοθέτησε και την ταινία μικρού μήκους με τον ίδιο τίτλο για το Funny or Die στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Ααρον Πολ, θα αναλάβει το σενάριο και την σκηνοθεσία.

Διαβάστε ακόμα: Πώς σας φαίνεται η Ρούνι Μάρα ως Οντρεϊ Χέπμπορν;

«Weird Al» Γιάνκοβιτς

«Οταν κυκλοφόρησε η τελευταία μου ταινία “UHF” το 1989, έκανα μια επίσημη υπόσχεση στους θαυμαστές μου ότι θα κυκλοφορούσα μια ταινία μεγάλου μήκους κάθε 33 χρόνια, σαν ρολόι. Είμαι πολύ χαρούμενος που λέω ότι είμαστε εντός προγράμματος. Και είμαι απολύτως ενθουσιασμένος που ο Ντάνιελ Ράντκλιφ θα με ενσαρκώσει στην ταινία. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτός είναι ο ρόλος για τον οποίο θα τον θυμούνται οι μελλοντικές γενιές», δήλωσε ο Γιάνκοβιτς.

Ο Απέλ πρόσθεσε πως «όταν ο Weird Al με έβαλε για πρώτη φορά, παρά τη θέλησή μου, να ακούσω την ιστορία της ζωής του, δεν πίστεψα τίποτα από αυτά, αλλά ήξερα ότι έπρεπε να κάνουμε μια ταινία για αυτό».

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας την ταινίας, αλλά για την ώρα μπορείτε να δείτε την ταινία μικρού μήκους «Weird: The Al Yankovic Story» του Funny or Die παρακάτω.