Buzz

«Goodfellas» σε απόσυρση: πρώτο τρέιλερ για το «Malavita» με Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Μισέλ Φάιφερ

στα 10

Δε σβήνεις τη μαφία απ’ τον μαφιόζο. Τουλάχιστον όχι από αυτήν εδώ την «οικογένεια», όπως φαίνεται στο πρώτο τρέιλερ της νέα ταινίας του Λικ Μπεσόν, που έχει καινούριο τίτλο, «The Family».

«Goodfellas» σε απόσυρση: πρώτο τρέιλερ για το «Malavita» με Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Μισέλ Φάιφερ

Update 26 Αυγούστου: Δείτε νέες φωτογραφίες και τρία κλιπς της... οικογένειας!

Λεγόταν «Malavita», λέγεται «The Family» κι αυτό είναι το μόνο πράγμα που αλλάζει στην πολυαναμενόμενη μαφιόζικη μαύρη κωμωδία του Λικ Μπεσόν, που μοιάζει να έχει τα φόντα να γίνει η μεγαλύτερη σκηνοθετική επιτυχία του Λικ Μπεσόν από τις μέρες του «Leon». Πολυαναμενόμενη κυρίως γιατί φέρνει μαζί στην οθόνη τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τη Μισέλ Φάιφερ, συνδυασμό που κάνει την ταινία αυτόματα must see. Οι δύο ηθοποιοί έχουν ξαναπαίξει μαζί, το 2007 στο «Stardust» του Μάθιου Βον και πιο πρόσφατα, στο «New Year’s Eve» όπου δε συναντήθηκαν ούτε για μια κοινή σκηνή, αλλά ποτέ ως αληθινό πρωταγωνιστικό ζευγάρι.

malavita01

Η ταινία του Μπεσόν διασκευάζει το βιβλίο του Τονίνο Μπενακουίστα, «Badfellas» και παρακολουθεί την οικογένεια «Μπλέικ», τέως γκάνγκστερ και νυν μέλη του προγράμματος προστασίας μαρτύρων, που εγκαθίστανται ινκόγκνιτο στη γαλλική επαρχία και προσπαθούν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους: αλλά δεν προσπαθούν πολύ, μια και, όπως φαίνεται στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, αντί να διατηρούν χαμηλό προφίλ, η μπαμπάς Ντε Νίρο στέλνει έναν κακόμοιρο υδραυλικό στο νοσοκομείο, η Μισέλ Φάιφερ ανατινάζει το τοπικό σούπερ-μάρκετ, ο γιος Τζον Ντ’ Λίο στήνει αλυσίδα λαθρεμπορίου στο σχολείο του και η κόρη Νταϊάνα Εϊγκρον (η Κουιν του «Glee») εξολοθρεύει ένα θαυμαστή της με μια ρακέτα του τένις, μέσα σε μια μόνο μέρα.

malavita02

Στην προσπάθειά τους να επιβιώσουν στο νέο τους περιβάλλον και ταυτόχρονα ν’ αποφύγουν τους μαφιόζους που τους καταδιώκουν, σπεύδει ο Τόμι Λι Τζόουνς ως πράκτορας της CIA. Κι αν η υπόθεση και το καστ σάς θυμίζει Μάρτιν Σκορσέζε, μην ψάχνετε μακριά, το όνομά του βρίσκεται στους τίτλους ως executive producer. Τελευταία ταινία που σκηνοθέτησε ο Λικ Μπεσόν ήταν το «The Lady», μία από τις λίγες της τελευταίας δεκαετίας, μια και ο Μπεσόν έχει στραφεί περισσότερο στα άλλα του ενδιαφέροντα, αυτά του παραγωγού και σεναριογράφου – γι’ αυτό και στο τρέιλερ της ταινίας αναφέρεται, για το αμερικανικό κοινό βέβαια, ως «ο παραγωγός του ‘Taken’»!

malavita03

Η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις 20 Σεπτεμβρίου στις αμερικανικές αίθουσες, στις 23 Οκτωβρίου στη Γαλλία και λίγο νωρίτερα, στις 10 Οκτωβρίου στην Ελλάδα από τη Feelgood.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ του «The Family» παρακάτω και διαβάστε περισσότερα για την ταινία και δείτε φωτογραφίες εδώ.

Update 26 Αυγούστου: Δείτε νέες φωτογραφίες και τρία κλιπς της... οικογένειας!