Buzz

Ο Ρομπερτ Ντε Νίρο και η Μισέλ Φάιφερ δείχνουν δυσαρεστημένοι στο «Malavita» του Λικ Μπεσόν

στα 10

Τουλάχιστον στις πρώτες φωτογραφίες που βλέπουμε από την ταινία του Γάλλου σκηνοθέτη.

Ο Ρομπερτ Ντε Νίρο και η Μισέλ Φάιφερ δείχνουν δυσαρεστημένοι στο «Malavita» του Λικ Μπεσόν

Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Τονίνο Μπενακουίστα συγγραφέα και σεναριογράφου μεταξύ άλλων του «ο Χτύπος που Εχασε η Καρδιά μου» και του «Πάνω στα Χείλη μου» του Ζακ Οντιάρ, η καινούρια ταινία του Λικ Μπεσόν, είναι μια μαύρη κωμωδία για μια οικογένεια λίγο διαφορετική από τις άλλες.

Ο Ρομπερτ ΝτεΝίρο και η Μισέλ Φάιφερ μετακομίζουν στην επαρχία της Γαλλίας, για να αλλάξουν ζωή, όταν έχοντας καταθέσει εναντίον των παλιών συνεργατών τους στην Μαφία, μπαίνουν από την CIA σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Ομως παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Τόμι Λι Τζόουνς που υποδύεται τον πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών που έχει αναλάβει την υπόθεσή τους, ο Φρεντ και η Μάγκι Μανζόνι, δεν μπορούν να ξεχάσουν τις παλιές τους συνήθειες και ξεκαθαρίζουν τις διαφορές τους με τους ντόπιους με τον τρόπο της «οικογένειας», φέρνοντας στο κατόπι τους, τους παλιούς τους εχθρούς.

Η ταινία στην οποία ο Μάρτιν Σκορσέζε είναι executive producer ετοιμάζεται για την έξοδο της στις αίθουσες της Γαλλίας το ερχόμενο φθινόπωρο και μοιάζει να έχει τα φόντα να γίνει η μεγαλύτερη επιτυχία του Λικ Μπεσόν από τις μέρες του «Leon».

2

2

2

2