Buzz

Επιβεβαιώθηκε το σίκουελ του «Ghostbusters: Legacy»

στα 10

Με την δράση να επιστρέφει πίσω στο σπίτι της, στο Μανχάταν.

Επιβεβαιώθηκε το σίκουελ του «Ghostbusters: Legacy»

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου ήταν Ghostbusters Day, η μέρα που το πρώτο «Ghostbusters» Αϊβαν Ράιτμαν κυκλοφόρησε στις αίθουσες το 1984. Και στα στούντιο της Sony το γιόρτασαν με κάθε επισημότητα. Σε αυτό το event βρέθηκαν και ο σκηνοθέτης της ταινίας «Ghostbusters: Legacy» Τζέισον Ράιτμαν και ο σεναριογράφος της Τζιλ Κέναν και αποκάλυψαν πως ήδη ετοιμάζουν το σίκουελ της ταινίας.

Μιλώντας στο The Hollywood Reporter το δίδυμο είπε πως το κωδικό όνομα του σίκουελ είναι «Firehouse» και πως αυτό είναι ένα αρκετά καλό στοιχείο για το τι θα μπορούν οι φανς να περιμένουν από την ταινία αυτή. «Στο τέλος του “Ghostbusters: Afterlife” (ο αμερικάνικος τίτλος της ταινίας), το Ecto-1 οδηγεί πίσω στο Μανχάταν, επιστρέφοντας στο σπίτι του. Και πριν ανακοινώσουμε τον τίτλο “Afterlife”, ονομάζαμε την ταινία “Rust City”. Που δεν θα είχε νόημα σε κανέναν μέχρι να δει την ταινία. Το κωδικό όνομα για την επόμενη ταινία είναι “Firehouse”», είπε ο Ράιτμαν, μια αναφορά στο παλιό κτήριο πυροσβεστικής όπου και έγινε το αρχηγείο των παλιών Ghostbusters.

Διαβάστε ακόμα: Η Μελίσα ΜακΚάρθι δεν μπορεί να καταλάβει το μίσος για το «Ghostbusters» του Πολ Φέιγκ

ghostbusters afterlife

Χωρίς να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για την πλοκή της, ανέφεραν πως ο Ερνι Χάντσον θα επιστρέψει στο σίκουελ στον ρόλο του Γουίνστον Ζέντεμορ. «Ο χαρακτήρας του Γουίνστον Ζέντεμπορ και της Zeddemore Industries παίζει μεγάλο ρόλο με το μέλλον των Ghostbusters», είπε ο Ράιτμαν και ο Κέναν πρόσθεσε πως «γράφουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Είχαμε την ιστορία πριν τελειώσουμε το “Afterlife”. Και το φτιάχναμε με όση προσοχή χρειάζεται για να φτιάξουμε για το "Afterlife" μια αντάξια συνέχεια.»

Ο Τζέισον Ράιτμαν πήρε τα ηνία της σκηνοθεσίας από τον πατέρα του Αϊβαν, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει τις δυο πρώτε ταινίες την δεκαετία του ’80. Ο Αϊβαν πέθανε τον Φεβρουάριο ξαφνικά σε ηλικία 75 ετών, αλλά πριν οι Τζέισον και Τζιλ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί του για το που ήθελαν να πάνε το franchise. «Συζητήσαμε για αυτό που θέλαμε να δούμε να συμβαίνει στην οικογένεια Σπένγκλερ και ακόμη και έξω από την οικογένεια αυτή. Και ήταν τόσο ενθουσιασμένος. Είχε ενθουσιαστεί πραγματικά για το που θέλαμε να πάμε [με την ιστορία]. Και το να του λέμε τι θέλαμε να κάνουμε με την ιστορία ήταν μια τρομακτική ευθύνη, αλλά ο ενθουσιασμός του για αυτό είναι που μας τροφοδοτεί σήμερα», δήλωσε ο Ράιτμαν.

Ελπίζουμε σύντομα να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες και αν και ποιοι από τους αρχικούς πρωταγωνιστές θα επιστρέψουν και στο σίκουελ.