Buzz

Η Μελίσα ΜακΚάρθι δεν μπορεί να καταλάβει το μίσος για το «Ghostbusters» του Πολ Φέιγκ

στα 10

«Ο καθένας πρέπει να μπορεί να πει την ιστορία που θέλει να πει. Εάν δεν θέλετε να την δείτε, δεν χρειάζεται να την δείτε», δήλωσε η ΜακΚάρθι.

Η Μελίσα ΜακΚάρθι δεν μπορεί να καταλάβει το μίσος για το «Ghostbusters» του Πολ Φέιγκ

Οταν κυκλοφόρησε πριν πέντε χρόνια η ταινία «Ghostbusters» του Πολ Φέιγκ δέχθηκε μια αδικαιολόγητη βιτριολική συμπεριφορά από τους φανς των δυο προηγούμενων ταινιών, κι αυτό γιατί οι πρωταγωνιστές ήταν όλες γυναίκες. Πολλοί ήταν εκείνοι μάλιστα που όταν κυκλοφόρησε το τρέιλερ στο YouTube το έριξαν με τις αρνητικές τους βαθμολογίες, κάνοντάς το ως ένα από τα χειρότερα βαθμολογημένα βίντεο στην πλατφόρμα, ενώ τα σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια δεν είχαν τελειωμό.

Διαβάστε ακόμα: Who you gonna call? Οι «παλιοί» απαντούν στο αγωνιώδες τηλεφώνημα του νέου trailer του «Ghostbusters: Afterlife»

ghostbusters

Η Μελίσα ΜακΚάρθι, μια από τις πρωταγωνίστριες της ταινίας, ακόμα και τώρα δεν μπορεί να καταλάβει όλο αυτόν τον αρνητισμό. Μιλώντας στο Yahoo η ΜακΚαρθι δήλωσε «δεν έχουν τέλος οι ιστορίες που μπορούμε να πούμε, και υπάρχουν τόσα πολλά reboot και επανεκκινήσεις και διαφορετικές ερμηνείες, και το να πω ότι καμία από αυτές δεν είναι σωστές απλά δεν το καταλαβαίνω. Δεν μπορώ να καταλάβω τον αγώνα του ποιος μπορεί να είναι ο πιο αρνητικός και ο πιο γεμάτος με μίσος. Ο καθένας πρέπει να μπορεί να πει την ιστορία που θέλει να πει. Εάν δεν θέλετε να την δείτε, δεν χρειάζεται να την δείτε.»

Μέσα στα διάφορά υπερβολικά και δραματικά σχόλια που ακούστηκαν τότε ήταν πως η ταινία αυτοί κατέστρεψε την παιδική τους ηλικία αλλά και την κληρονομία που είχαν αφήσει οι δυο προηγούμενες ταινίες. Πάντως αναμένουμε να δούμε και τις αντιδράσεις του fandom για την ταινία του Τζέισον Ράιτμαν «Ghostbuster: Afterlife» η οποία κυκλοφορεί στις 19 Νοεμβρίου στις αίθουσες, η οποία και θεωρείται ως η πραγματική συνέχεια των δυο πρώτων ταινιών.