Buzz

Το «Three Thousand Years of Longing» του Τζορτζ Μίλερ θα κάνει την πρεμιέρα του στις Κάννες

στα 10

Το επικό ρομάντζο φαντασίας του Μίλερ με τους Τίλντα Σουίντον και Ιντρις Ελμπα ετοιμάζεται κι αυτό φέτος για την Κρουαζέτ.

Το «Three Thousand Years of Longing» του Τζορτζ Μίλερ θα κάνει την πρεμιέρα του στις Κάννες

Μπορεί το prequel του «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής», το «Furiosa» του Τζορτζ Μίλερ να κυκλοφορεί στις αίθουσες τον Μάιο του 2024, αλλά ο Μίλερ έχει ήδη έτοιμη μια ακόμα ταινία μέχρι τότε, η οποία μάλιστα θα κάνει κι αυτή την πρεμιέρα της φέτος στις Κάννες όπως το «Mad Max».

Διαβάστε ακόμα: Η τοξική σχέση του Τομ Χάρντι και της Σαρλίζ Θερόν στα γυρίσματα του «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής»

George Miller Cannes 2016 607

Το «Three Thousand Years of Longing» στην οποία πρωταγωνιστούν η Τίλντα Σουίντον και ο Ιντρις Ελμπα και μιλάει για τη συνάντηση ενός λόγιου και ενός τζιν που της προσφέρει τρεις ευχές σε αντάλλαγμα για την ελευθερία του και η συνομιλία τους σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην Κωνσταντινούπολη οδηγεί σε συνέπειες που κανείς δεν θα περίμενε, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο 75ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, το οποίο φέτος θα διεξαχθεί στις 17 – 28 Μαΐου.

Η ταινία αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ανακοινώσεων από ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα του φέτος στην Κρουαζέτ όπως το «Top Gun: Maverick» και το «Elvis».