Buzz

To «Furiosa» του Τζορτζ Μίλερ μεταφέρεται για το Μάιο του 2024

στα 10

Κι άλλη μια αναβολή λόγω της μετάλλαξης Δέλτα. Αυτή την φορά βάζει φρένο στην παραγωγή της «Furiosa» του Τζορτζ Μίλερ.

Flix Team
To «Furiosa» του Τζορτζ Μίλερ μεταφέρεται για το Μάιο του 2024

Η μετάλλαξη Δέλτα φαίνεται πως, πέρα από τις ταινίες οι οποίες ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν φέτος στις αίθουσες, έχει αρχίσει να επηρεάζει και τις παραγωγές άλλων μελλοντικών μεγάλων παραγωγών του Χόλιγουντ.

Μια από αυτές είναι και η ταινία «Furiosa» του Τζορτζ Μίλερ, η οποία ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει τα γυρίσματά της το καλοκαίρι που μας πέρασε στη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας, αλλά δυστυχώς η αύξηση των κρουσμάτων στην περιοχή ανάγκασαν τον Μίλερ να αναβάλει την παραγωγή της για φέτος.

Διαβάστε ακόμα: Mπαράζ αναβολών μεγάλων ταινιών υπό το φόβο της μετάλλαξης Δέλτα

furiosa main

Σύμφωνα με το Variety τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τελικά μέσα στο 2022, ίσως το επόμενο καλοκαίρι, με την ταινία να κυκλοφορεί τελικά στις αίθουσες τον Μάιο του 2024 αντί για τις 23 Ιουνίου 2023 που ήταν αρχικά προγραμματισμένη.

Στην ταινία «Furiosa» θα πρωταγωνιστούν οι Ανια Τέιλορ-Τζόι, στον ρόλο του εμβληματικού ρόλου της Furiosa, Κρις Χέμσγουορθ και Γιαχία Αμπντούλ-Ματίν ΙΙ. Μέχρι στιγμής λεπτομέρειες γύρω από το σενάριο παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό αλλά η ταινία φαίνεται πως θα ακολουθεί την Furiosa σε νεαρή ηλικία και θα μάθουμε περισσότερα για τα γεγονότα που την οδήγησαν να γίνει το δεξί χέρι του Immortan Joe αλλά και αργότερα ηγέτιδα και το πρόσωπο της επανάστασης. Η σκηνοθεσία του prequel θα είναι του Μίλερ, με το σενάριο να το έχει γράψει ο ίδιος μαζί με τον Νικ Λαθούρις.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τομ Χάρντι βρίσκει την «αλλαγή φρουράς» από τον Mad Max στη Furiosa «πολύ, πολύ cool»