Buzz

Ο Τομ Χάρντι βρίσκει την «αλλαγή φρουράς» από τον Mad Max στη Furiosa «πολύ, πολύ cool»

στα 10

Κι όπως λέει, η πρόθεση του Τζορτζ Μίλερ φαινόταν από την αρχή.

Ο Τομ Χάρντι βρίσκει την «αλλαγή φρουράς» από τον Mad Max στη Furiosa «πολύ, πολύ cool»

Ο Τομ Χάρντι μοιάζει ν' αγκαλιάζει την ιδέα του Τζορτζ Μίλερ να συνεχίσει την οδύσσεια του Mad Max φέρνοντας στο επίκεντρο όχι τον μεταποκαλυπτικό ήρωα, αλλά το πιο πρόσφατο δημιούργημα της φαντασίας του, τη Φουριόζα που πρώτη ενσάρκωσε στην οθόνη η Σαρλίζ Θερόν.

Διαβάστε ακόμη: «Μου είναι δύσκολο να το καταπιώ.» Η Σαρλίζ Θερόν αντιδρά στα νέα της νεότερης «Furiosa»

Σε μια συνέντευξη που έδωσε ο Τομ Χάρντι στο Esquire, για την προώθηση του νέου «Venom: Let There Be Carnage», ο Χάρντι δηλώνει ότι γνώριζε πως το «δικό του Mad Max» επρόκειτο να είναι, στ' αλήθεια, μια ταινία για τη Φουριόζα και υποστηρίζει αυτή την «αλλαγή φρουράς» στο φραντσάιζ, που επικυρώνεται με την ερχόμενη ταινία / πρίκουελ του Τζορτζ Μίλερ, με πρωταγωνίστρια της Ανια Τέιλορ-Τζόι στο ρόλο.

Διαβάστε ακόμη: H Ανια Τέιλορ-Τζόι είναι τελικά η νέα Furiosa στο prequel του «Mad Max»

mad max fury road 607

«Το "Mad Max: Fury Road" ήταν μια ταινία για τη Φουριόζα κι αυτό ήταν εκπληκτικό. Fury Road. Furiosa. Βρισκόταν ακόμα και στον τίτλο. Αν το δειις τώρα, ήταν μια αλλαγή σκυτάλης, μ' έναν τρόπο, από τον Μαντ Μαξ στη Φουριόζα. Αυτό γυρίζουν τώρα. Τη Φουριόζα. Ηταν μια πολύ καλά δρομολογημένη αλλαγή φρουράς. Ο Μίλερ εξακολουθεί να έχει τον Μαντ Μαξ, αλλά μοιράζει τη δημιουργικότητά του σε δυο ήρωες κι αυτό είναι πολύ, πολύ cool.» Κι ο Τομ Χάρντι που το υποστηρίζει είναι πολύ, πολύ cool επίσης.