Buzz

Mπαράζ αναβολών μεγάλων ταινιών υπό το φόβο της μετάλλαξης Δέλτα

στα 10

Η Paramount μεταφέρει τις μεγάλες ταινίες της με τον Τομ Κρουζ βαθιά μέσα στο 2022. Είναι αυτό η αρχή ενός κύματος νέων αναβολών εξόδων πολυαναμενόμενων ταινιών;

Flix Team
Mπαράζ αναβολών μεγάλων ταινιών υπό το φόβο της μετάλλαξης Δέλτα

Η μετάλλαξη Δέλτα επιβραδύνει την επιστροφή στην κανονικότητα κι έτσι πολυαναμενόμενοι τίτλοι μεταφέρουν την κυκλοφορίας για αργότερα μέσα στο 2022, προφανώς θέλοντας να κερδίσουν χρόνο αλλά και όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό θεατών.

Το «Top Gun Maverick» μεταφέρεται από τις 19 Νοεμβρίου του 2021 τον Μάιο του 2022, το «Mission Impossible 7» μεταφέρεται από τις 27 Μαΐου 2022 τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους.

Το «Jackass Forever» μεταφέρεται από τον Οκτώβριο του 2021 τον Φεβρουάριο του 2022.

Το «Ghostbusters Afterlife» μεταφέρεται μια εβδομάδα αργότερα, στις 19 Νοεμβρίου του 2021.

Η αγορά φοβάται πως η απόφαση αυτή της Paramount δείχνει το δρόμο για ένα νέο κύμα αναβολών - πρακτική που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας προκειμένου να μην «καούν» μεγάλοι τίτλοι σε άδειες αίθουσες. Για την ώρα μένουν αμετακίνητες οι έξοδοι του «No Time to Die» (30 Σεπτεμβρίου) και του «Dune» (14 Οκτωβρίου), όπου και θα αποτελέσουν το βαρόμετρο για το πόσο η μετάλλαξη Δέλτα ή τα αυστηρά μέτρα για την είσοδο στους κινηματογράφους θα επηρεάσουν τη μεγάλη εικόνα της κινηματογραφικής διασκέδασης.

Διαβάστε ακόμη: Διανομείς και αιθουσάρχες κρίνουν τα νέα μέτρα και κάνουν τις προβλέψεις τους για τη χειμερινή σεζόν