Buzz

Ο Τζον Σνόου και η Ντενέρις τρώνε pasta στο νέο σποτ του Ματέο Γκαρόνε για την Dolce & Gabbana

στα 10

Ο χειμώνας μοιάζει πολύ-πολύ μακρινός, στο νέο σποτ της Dolce & Gabbana, με την Εμίλια Κλαρκ και τον Κιτ Χάρινγκτον στα ομορφότερά τους.

Ο Τζον Σνόου και η Ντενέρις τρώνε pasta στο νέο σποτ του Ματέο Γκαρόνε για την Dolce & Gabbana

Διαβάστε περισσότερα για το «Game of Thrones» εδώ.

Με τον έβδομο κύκλο του «Game of Thrones» να αποτελεί πλέον παρελθόν και τον όγδοο και τελευταίο να ξεκινά σύντομα γυρίσματα (έστω κι αν θα αργήσει να φτάσει στις οθόνες μας), οι δυο από τους πιο hot (ποικιλοτρόπως) πρωταγωνιστές τής σειράς, ο Κιτ Χάρινγκτον-Τζον Σνόου και η Εμίλια Κλαρκ-Ντενέρις Ταργκάριεν, βρήκαν τον ωραιότερο τρόπο να περάσουν το χρόνο τους.

Δείτε ακόμη: Η Λίνα Χίντι του «Game of Thrones» τα σπάει στο νέο βιντεοκλίπ των Kasabian

got 07 dolce 607

Στην κλασική, πια, αισθητική και νοοτροπία των Dolce & Gabbana, που τοποθετεί διάσημους, πλούσιους, πανέμορφους ανθρώπους στο επίκεντρο της αισθησιακής λαϊκής ιταλικής κουλτούρας, ο Ματέο Γκαρόνε σκηνοθετεί τα spots για το νέο άρωμα του οίκου, «One», με υπόκρουση το "Tu vuo' fa l'americano" (Βρετανοί κι οι δυο ηθοποιοί, αλλά χαλάλι), φέρνοντας τον Κιτ και την Εμίλια σε μια παραδοσιακή λαϊκή αγορά, όπου κύριοι με μεγαλοπρεπή μουστάκια ή πληθωρικές νοικοκυρές τους ταΐζουν ιταλικές νοστιμιές. Δείτε παρακάτω τα δύο spots και ομολογήστε: ο Κιτ Χάρινγκτον, ελαφρώς κλαρινογαμπρός, έχει όμως μεγαλύτερη άνεση και στιλ από την Εμίλια Κλαρκ, που δείχνει πιο φυσική ως μητέρα των δράκων!

Διαβάστε ακόμη: «Game of Thrones»: Αυτός, αυτή και η ερωτική τους σκηνή. Οι πρωταγωνιστές διασκέδασαν στο γύρισμα!



Διαβάστε τα recaps της 7ης σεζόν «Game of Thrones» εδώ:

Περισσότερο Game of Thrones