Buzz

Ο Μάικλ Μπόλτον τραγουδά τους τίτλους αρχής του «Game of Thrones» με... τον δικό του τρόπο

στα 10

Δείτε το «honest trailer», ή πώς θα ήταν τα credits αρχής του «Game of Thrones» σ' ένα 90ς σατιρικό σύμπαν, με τον Μάικλ Μπόλτον στα φωνητικά...

Ο Μάικλ Μπόλτον τραγουδά τους τίτλους αρχής του «Game of Thrones» με... τον δικό του τρόπο

Mε την υπογραφή των screen junkies, ένα βίντεο παρουσιάζει τους... πειραγμένους τίτλους αρχής των δημοφιλέστερων σειρών της προηγούμενης χρονιάς, με τραγουδιστές που παρωδούν τις θεματικές και τις παρουσιάζουν ως cult σίριαλ του παρελθόντος.

Για παράδειγμα, η Νατάσα Μπέντινγφιλντ (το τραγούδι της «Unwritten» έντυνε τα credits του «The Hills») τραγουδά μία σατιρική εκδοχή τίτλων του «Stranger Things» που το παρομοιάζει με την διάσημη 80ς κομεντί, «Full House». Ο Μπράιαν Κόουλ δίνει στο «This is Us» την μεθυσμένη νοσταλγία του «Cheers» - αλλά με... «ειλικρινείς» στίχους για το τι βλέπεις: «We’re not cutting onions in here/ you’ll be cryin’ buckets of tears/ just accept the end is near/ and someday we’ll all die sha-la-la-la...». Η Πόλα Κόουλ το πάει ένα βήμα παραπάνω: χρησιμοποιεί το δικό της τραγούδι («I Don’t Want to Wait», με το οποίο άνοιγε το «Dawson’s Creek») για να ξαναφτιάξει την παρωδία του «The Handmaid’s Tale».

Διαβάστε κι αυτό: Ο Δράκος, ο Λύκος και τα παρα λίγο 80 λεπτά του φινάλε του 7ου κύκλου του «Game of Thrones»

Michael Bolton Game of Thrones 607

Ολα αυτά έχουν ένα κοινό άξονα: είναι σειρές που φέτος είναι υποψήφιες για ΕΜΜΥ.

Οπότε... που κολλά το «Game of Thrones» που ξεδιάντροπα σνομπαρίστηκε; (OK, επειδή φέτος άργησε να ξεκινήσει...)

Δείτε κι αυτό: Αυτές είναι οι φωτογραφίες του φινάλε του έβδομου κύκλου του «Game of Thrones»

Ο Μάικλ Μπόλτον αυτό θέλει να τραγουδήσει και... «House Bolton does what it wants».

Φορώντας την προβιά του Βορρά (τη διάσημη περιβολή του Τζον Σνόου και των συμμαχών του στο Τείχος) ο Μπόλτον γίνεται μέρος του αστείου, προσφέροντας μία 90ς γλυκερή εκδοχή των τίτλων της σειράς με τα πολλά ονόματα.

Δείτε το.


Δείτε εδώ το teaser του φινάλε της έβδομης σεζόν του «Game of Thrones»:


Περισσότερο Game of Thrones