TV

Καημένε Εντ Σίραν: Ενα «σοκαρισμένο» twitter account και μπόλικη κατακραυγή, ο απολογισμός του περάσματος από το «Game of Thrones»

στα 10

Ξινή τού βγήκε η συμμετοχή στο «GoT» του Εντ Σίραν, με τον τραγουδιστή ν' ανοιγοκλείνει το twitter account του και την παραγωγή να σπεύδει σε δηλώσεις.

Καημένε Εντ Σίραν: Ενα «σοκαρισμένο» twitter account και μπόλικη κατακραυγή, ο απολογισμός του περάσματος από το «Game of Thrones»

Ποιος το φανταζόταν ότι το πέρασμα (να το πούμε καλύτερα εκτεταμένο κοντινό κι αταίριαστη επιμονή της κάμερας) του Εντ Σίραν από τα δάση του «Game of Thrones» θα είχε τέτοιο αρνητικό αντίκτυπο στο προφίλ του συνθέτη-τραγουδιστή. Σίγουρα όχι η Μέισι Γουίλιαμς - Αρια, δηλωμένη λάτρης του Σίραν, ούτε το HBO που βρήκε καλή ιδέα να τον συμπεριλάβει στην τραγουδιστική δράση της σειράς, μετά τους Snow Patrol, Sigur Ros και Coldplay.

Η αλήθεια είναι ότι ούτε κι εμείς εντυπωσιαστήκαμε από τον μεσαιωνικό βάρδο/φαντάρο των Λάνιστερ Εντ Σίραν: Διαβάστε εδώ όσα γράψαμε στο Flix για το «GoT#701» και για τη συγκεκριμένη σκηνή.

Διαβάστε ακόμη: «Game of Thrones», Κύκλος 7, Επεισόδιο 1: Σημειώσεις

got 07 607

Το κοινό εξέφρασε μεγαλόφωνα τη γνώμη του στα social media. Η σκηνή του Εντ Σίραν διέκοπτε τη δράση και χαλούσε την ατμόσφαιρα του επεισοδίου, η έμφαση στο πρόσωπό του ήταν αταίριαστη με το ύφος της σειράς, η συμμετοχή του ήταν περισσότερο προωθητική, παρά λειτουργική. Κι αυτή τη γνώμη τη δήλωσε στο twitter account του Εντ Σίραν που, όπως φάνηκε γρήγορα, δεν άντεξε την απόρριψη! Λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα του πρώτου, αυτού, επεισοδίου του 7ου κύκλου «Game of Thrones», το account του Εντ Σίραν έκλεισε, απροειδοποίητα. Το οποίο, φυσικά, έδωσε λαβή για ένα νέο κύμα σχολίων, από τον Τύπο και το κοινό.

Διαβάστε ακόμη: Η πρεμιέρα του «Game of Thrones 7» σπάει όλα τα ρεκόρ

Ο Τζέρεμι Ποντέσουα, ο σκηνοθέτης του επεισοδίου «Dragonstone», είναι παραπάνω από υποστηρικτικός του Εντ Σίραν στις συνεντεύξεις του. Επισημαίνει ότι ο Σίραν ήταν ανέκαθεν μεγάλος θαυμαστής της σειράς, γι' αυτό και η παραγωγή του πρότεινε το μικρό ρόλο στο επεισόδιο, που απαιτούσε κάποιον που να τραγουδά (ομολογουμένως η σεναριακή ανάγκη για τραγούδι μοιάζει δευτερεύουσα, αλλά γιατί να μην κάνει κι η σειρά το κέφι της), σε μια σκηνή που δίνει ευκαιρία στην Αρια να κάνει διάλειμμα από τη φονική πορεία της και να δει λίγο πώς ζει ο μέσος στρατιώτης του Γουέστερος. Επιπλέον, ο Ποντέσουα τονίζει με ενθουσιασμό ότι «ο Εντ Σίραν ήταν υπέροχος συνεργάτης, ταίριαζε στο σύμπαν της σειράς, είναι προσγειωμένος, ευγενέστατος, γλυκούλης (very cute), καλός επαγγελματίας και εγκάρδιο μέλος της ομάδας την ημέρα του γυρίσματός του.»

Διαβάστε ακόμη: Σόφι «Σάνσα» Τέρνερ: «Το τέλος του Game of Thrones θα είναι τρομακτικό!»

got 07 607

Ωστόσο, προτού καταλαγιάσουν οι αντιδράσεις, ο λογαριασμός του Εντ Σίραν στο twitter να που επανήλθε. Λίγο διαφορετικός. Ο μουσικός είχε δηλώσει πρόσφατα στη βρετανική Sun ότι δεν ασχολιόταν πια με το twitter, γιατί «δεν είναι παρά μια πλατφόρμα όπου ο κόσμος λέει κακίες, προσπαθώ να καταλάβω γιατί με αντιπαθούν τόσο.» Τώρα, λοιπόν, από το λογαριασμό του έχουν διαγραφεί όλα τα tweets από το 2015 και μετά κι οι 19 εκατομμύρια followers του έχουν μειωθεί σε λίγες χιλιάδες.

Πού να είχε συναντήσει ο Εντ Σίραν τη μήνη όχι μόνο των χρηστών των social, αλλά μιας Σέρσεϊ ή μιας Μελισσάνδρης. Ευχόμαστε, πραγματικά, να έχει ηρεμήσει ο κοκκινομάλλης τραγουδοποιός μέχρι να βγει στην τηλεόραση το επεισόδιο των «Simpsons» όπου θα συμμετέχει, μην έχουμε τρεχάματα.

Περισσότερο Game of Thrones