Buzz

Game of Thrones supercut: γιατί ο Τίριον Λάνιστερ είναι ο βασιλιάς... της ατάκας

στα 10

Είναι για πολλούς ο πιο αγαπημένος κι άξιος να κάτσει στο θρόνο. Ο,τι κι αν του επιφυλλάσσει η μοίρα και η πένα του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν όμως, ο Τίριον Λάνιστερ είναι ήδη ο βασιλιάς της καρδιάς μας. Και της ατάκας. Πατήστε το play.

Game of Thrones supercut: γιατί ο Τίριον Λάνιστερ είναι ο βασιλιάς... της ατάκας

Πριν από λίγες ώρες στο Φεστιβάλ SXSW στο Οστιν, Τέξας μίλησαν για τον πολυαναμενόμενο νέο κύκλο οι δημιουργοί του «Game of Thrones», Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Βάις, και δύο από τις άξιες πρωταγωνίστριές του, οι Μέισι Γουίλιαμς και Σόφι Τέρνερ.

Διαβάστε αναλυτικά τις αποκαλύψεις: O Εντ Σίραν, το spin-off και όσα αποκάλυψαν οι δημιουργοί του «Game of Thrones» λίγο πριν το μεγάλο φινάλε

Για λίγο όμως εμείς θέλουμε να ξανακοιτάξουμε πίσω. Να απολαύσουμε στιγμές από όλους τους προηγούμενους κύκλους που αποδεικνύουν γιατί ο Τίριον Λάνιστερ, τον οποίο ερμηνεύει αριστουργηματικά ο Πίτερ Ντίνκλατζ, είναι πανάξια αγαπημένος πολλών φανατικών της σειράς. Είναι τρωτός αλλά πανέξυπνος, ευάλωττος αλλά ευφυής, βρωμόστομος, αλκοολικός, σεξομανής αλλά με μία δική του αξιοθαύμαστη ηθική δικαίου.

Δείτε: «Game of Thrones»: Τι μας λένε η πρώτη αφίσα και το πρώτο teaser του 7ου κύκλου;

Για αυτό και τα 77 αφιερωμένα σε αυτόν δευτερόλεπτα με τις πιο αξέχαστες ατάκες του είναι τόσο απολαυστικά.

Mέχρι τις 16 Ιουλίου που θα ξεκινήσει ο 7ος κύκλος στο ΗΒΟ λοιπόν, κάντε προθέρμανση με τον Λόρδο Τίριον σε μεγάλα κέφια:


Περισσότερο «Game of Thrones»:

got 07 607