Buzz

Σόφι «Σάνσα» Τέρνερ: «Το τέλος του Game of Thrones θα είναι τρομακτικό!»

στα 10

Η Σόφι Τέρνερ, η «Σάνσα Σταρκ» του «Game of Thrones» πιστεύει ότι το τέλος της σειράς θα είναι μία τρομακτική εμπειρία....

Σόφι «Σάνσα» Τέρνερ: «Το τέλος του Game of Thrones θα είναι τρομακτικό!»

Η Σόφι Τέρνερ έγινε γνωστή ως «Σάνσα Σταρκ», το έφηβο κορίτσι του Ρομπ Σταρκ που πέρασε δια πυρός και σιδήρου μέχρι να ενώσει δυνάμεις με τον μπάσταρδο αδελφό της (και για τους γνώστες, ξάδελφό της) Τζον Σταρκ σ' ένα από τα πιο συγκινητικά επεισόδια του 6ου κύκλου.

Περιμένοντας την μεγάλη πρεμιέρα του 7ου κύκλου αυτή την Κυριακή, ξημερώματα Δευτέρας, διαβάζουμε δηλώσεις που έκανε η Τέρνερ στη συνέντευξή της στο περιοδικό W, το οποίο της αφιέρωσε εξώφυλλο και κεντρική φωτογράφηση, δια χειρός Κόουλ Σπράους.

Διαβάστε επίσης: Tίτλοι και περιλήψεις των τριών πρώτων επεισοδίων του 7ου κύκλου του «Game of Thrones»

Sofie Turner 607 3

Να τι είχε να πει η 21χρονη πρωταγωνίστρια:

Την μπερδεύει ο κόσμος με την ηρωίδα της; «Είχα περιπτώσεις που θαυμαστές της σειράς θα με πλησιάσουν και θα μου απευθύνονται σαν να μιλούν στη Σάνσα. Μερικοί με χαιρετούν κι ως «Λαίδη Σταρκ». Η πρώτη επαφή συνήθως τους σοκάρει, γιατί περιμενουν να δουν μία σοβαρή, ψυχρή κοπέλα. Και με βλέπουν να περιφέρομαι με τα σκισμένα σορτς μου και τα λασπωμένα αθλητικά μου και φαίνεται το ύφος απογοήτευσης στα μάτια τους - δεν είμαι "αυτοκρατορική" αρκετά...»

Sofie Turner 607 2

Ποια είναι η επόμενη μέρα για την Σάνσα Σταρκ; «Τώρα που έφτασε στο Γουίντερφιλντ και στο πλευρό του αδελφού της, είναι ηγέτης. Εφτασε στο σημείο να έχει δύναμη, κάτι που επιδίωκε εδώ και καιρό. Και, αν είναι τυχερή, τη δυνατότητα να φέρει πίσω τους αγαπημένους της ανθρώπους και να δημιουργήσει ένα ασφαλές καταφύγιο για την οικογένειά της. Αυτό που πρέπει να βρει είναι πώς θα διαχειριστεί αυτή την εξουσία πλέον - ποιους ανθρώπους θα επιτρέψει γύρω της, τι αποφάσεις θα πάρει. Αυτός ο κύκλος έχει να κάνει με θέματα εμπιστοσύνης και πίστης...»

Φήμες θέλουν: «Game of Thrones 7»: Θα στραφεί η Σάνσα Σταρκ εναντίον του Τζον Σνόου;

Το τέλος του Game of Thrones θα είναι τρομακτικό: «Προσπαθώ να το διαχειριστώ. Δεν είμαι σε άρνηση. Δεν το σκουπίζω κάτω από το χαλάκι. Ξέρω πολύ καλά ότι κάποια στιγμή η σειρά θα τελειώσει. Ομως δεν νομίζω να είμαι ποτέ έτοιμη να γυρίσω την τελευταία μου σκηνή. Πιστεύω ότι θα είμαι κομμάτια για ένα τουλάχιστον χρόνο μετά. Δεν ανυπομονώ να τελειώσει το Game of Thrones. Το βρίσκω τρομακτικό...»

Sofie Turner 607 1

Περισσότερο Game of Thrones: