Buzz

Game of Thrones 6: διέρρευσαν φωτογραφίες από το πλατό

στα 10

Ο χειμώνας έρχεται με μία τεράστια μάχη στην 6η σεζόν του «Game of Thrones». Αν θέλετε να δείτε, με το φόβο κάποιων spoilers, τι θα ακολουθήσει, έχουμε και φωτογραφίες από το πλατό!

Game of Thrones 6: διέρρευσαν φωτογραφίες από το πλατό

Θα αργήσει λίγο ο χειμώνας φέτος. Πιθανή ημερομηνία έναρξης του «Game of Thrones 6» η Κυριακή 1η Μαΐου, ανήμερα Πάσχα ξανά για εμάς, καθώς το άλλο μεγάλο σόου του ΗΒΟ, το «Vinyl» των Μάρτιν Σκορσέζε και Μικ Τζάγκερ, θα παίζει στο ίδιο time slot μέχρι και την τελευταία Κυριακή του Απριλίου.

Οι φήμες πάντως θέλουν (ναι, αναφερόμαστε σε όσους δεν ξέρουν ακριβώς τι θα γίνει γιατί έχουν διαβάσει τα βιβλία) ότι η νέα σεζόν θα περιλαμβάνει μία μεγάλη μάχη στο Βορρά. Με τον Θίον να ηγείται το στρατό των Ironborn και Drogon προς το Τείχος.

Θυμηθείτε επίσης: Ο Σερ Αλισερ Θορν εξηγεί αποκλειστικά στην κάμερα του Flix το φινάλε του 5ου κύκλου του «Game of Thrones»!

Σήμερα, κάποιες πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν μάς δίνουν ένα δείγμα της σφαγής που γυρίστηκε όπως μόνο οι δημιουργοί του «Game of Thrones» ξέρουν: με σκηνοθέτες που στήνουν κινηματογραφικά, επικά, τη δράση κι ας προορίζεται για τη μικρή οθόνη.

Game of Thrones 6 battle 607 2

Και τώρα το μεγάλο spoiler:

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι η μάχη θα περιλαμβάνει τους Boltons κι άλλους Northeners, τους Wildlings, έναν απέθαντο Τζον Σνόου (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό), και μερικούς ακόμα Σταρκς!

Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν από τους κομπάρσους των Watchers on the Wall και απεικονίζουν τις απώλειες μετά τη μάχη. Η λεζάντα μάς πληροφορεί ότι τα γυρίσματα έγιναν στο Saintfield της Βόρειας Ιρλανδίας.

Διαβάστε ακόμη: Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει αγαπημένο ήρωα από το «Game of Thrones», αλλά δεν μπορεί να θυμηθεί το ονομά του...

Game of Thrones 6 607 1

Δεύτερο spoiler:

Tα νεκρά άλογα ανήκουν στο βασίλειο των Bolton και οι φήμες θέλουν ότι σ' αυτό τον κύκλο θα χάσουμε δύο αγαπημένους ήρωες της οικογενείας. Θα είναι η Σάνσα κι ο Θίον;

Θα μάθουμε αυτό το χειμώνα. Ή μάλλον αυτή την άνοιξη.

Game of Thrones 6 battle 607 3

Μέχρι τότε:

Διαβάστε αναλυτικά τα recaps όλων των επεισοδίων του 5ου κύκλου του «Game of Thrones»: