Buzz

Θες να είσαι στα γυρίσματα του reunion των «Friends»? Μπορείς!

στα 10

Τα «Φιλαράκια» αποδέχονται την πρόκληση του All In Challenge και κάνουν μία πρόταση που οι φανς δύσκολα θα την αρνηθούν...

Θες να είσαι στα γυρίσματα του reunion των «Friends»? Μπορείς!

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας και της καραντίνας, ξεκίνησε ένα καινούργιο «challenge» ανάμεσα σε celebrities κι επιχειρεί να συγκεντρώσει χρήματα για τον κόσμο που έχει άμεσα πληγεί από τον Covid 19.

Το «Αll in Challenge» καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει στην προσπάθεια σίτισης και χρηματοδότησης οικογενειών που έχουν χάσει τις δουλειές τους, τους μισθούς τους και την ασφάλειά τους.

Διαβάστε κι αυτό: Ρόμπερτ Ντε Νίρο & Λεονάρντο Ντι Κάπριο: αποδέχονται την πρόκληση του All In Challenge

Σήμερα μαθαίνουμε ότι οι πρωταγωνιστές των «Friends», που περιμένουν να λήξει η καραντίνα για να πάνε για γύρισμα του πολυαναμενόμενου renunion, αποδέχθηκαν την πρό(σ)κληση και έκαναν την εξής ανακοίνωση στους φανς (την ανακοίνωσε η Τζένιφερ Ανιστον στο Instagram):

Σας προσκαλούμε, μαζί με 5 φίλους σας, να μάς συναντήσετε στο Πλατό 24 των Warner Bros studios. Θα είστε οι προσωπικοί μας καλεσμένοι, ανάμεσα στο κοινό όταν θα μαγνητοσκοπήσουμε το HBOMAX reunion μας. Θα πούμε νοσταλγικές ιστορίες, θα γιορτάσουμε τη σειρά και εσείς θα γευτείτε και όλοι την Friends εμπειρία με μια πλήρη ξενάγηση στα στούντιο!

Aυτό που έχουν να κάνουν λοιπόν οι φανς, είναι να μπουν στην σελίδα του All In Challenge, να δώσουν ένα μικρό ποσό στο σκοπό και να συμμετάσχουν στην κλήρωση για μια ευκαιρία να βρεθούν στο γύρισμα.

Δαβάστε και δείτε περισσότερα: