Buzz

One World: Together At Home - δείτε τις σημαντικότερες στιγμές του μαραθώνιου

στα 10

Οι Στίβεν Κολμπέρ, Τζίμι Φάλον & Τζίμι Κίμελ ένωσαν δυνάμεις για ένα special φιλανθρωπικό μαραθώνιο, σε παραγωγή Lady Gaga. Είδαμε και τις 9 ώρες και σας βάζουμε τις καλύτερες εμφανίσεις στη σειρά!

One World: Together At Home - δείτε τις σημαντικότερες στιγμές του μαραθώνιου

9 ώρες μαραθώνιος που συνέπεσε με τη δική μας βραδιά της Ανάστασης (οι Καθολικοί το είχαν γιορτάσει μία εβδομάδα πριν) και για κάποιο λόγο αυτό ήταν απόλυτα ταιριαστό: μηνύματα αγάπης, προσφοράς και ενσυναίσθησης για τη θυσία του άλλου. Βίντεο με νοσηλευτές, νοσοκόμους, γιατρούς, μάγειρες, καθαριστές, αλλά και απλούς ακτιβιστές πολίτες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορονοϊό.

Ποιος έδωσε την ιδέα; Ο Κρις Μάρτιν με αυτό το αυθόρμητο live βίντεο στις 18 Μαρτίου:


Lady Gaga to the rescue Για όλους αυτούς και την ενίσχυση του αγώνα τους έστησε η Lady Gaga το «One World Together From Home» και ζήτησε από τους Στίβεν Κολμπέρ, Τζίμι Φάλον και Τζίμι Κίμελ* να το παρουσιάσουν. Σε ένα κοινό, τεράστιο «επεισόδιο» της Late Night TV. Το οποίο δεν ζητούσε χρήματα από τον τηλεθεατή. Οπως δήλωσε από την αρχή η Gaga «ο κόσμος έχει χτυπηθεί οικονομικά από το lockdown, συμπολίτες μας έχουν μείνει άνεργοι, άλλοι αγωνίζονται για να θρέψουν την οικογένειά τους». Tα ποσά συγκεντρώθηκαν από δωρεές από πλούσιους και διάσημους που αντέχουν να τις κάνουν. «Εσείς καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το show».


Θυμηθείτε κι αυτό: The laughs must go on: Οι Στίβεν Κολμπέρ, Τζίμι Φάλον & Τζίμι Κίμελ ενώνουν δυνάμεις για ένα special show

Πάρα πολλοί οι συμπαρουσιαστές του τρίπτυχου της Late Night TV: οι Μάθιου ΜακΚόνεχεϊ, Ελεν Ντιτζένερες, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Εϊμι Πόλερ, Τζαμίλα Τζαμίλ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κέρι Ουάσινγκτον, Ντον Τσιντλ, Ιντρις Ελμπα, Τζακ Μπλακ, Σάμιουελ Τζάκσον, Ματ Μπόμερ, Οπρα Γουίνφριι - ελάχιστα από τα ονόματα των παρουσιαστών που συνέβαλαν από τα σπίτια τους.

Εξαιρετικά τα βίντεο με τους ίδιους τους πρωταγωνιστές της βραδιάς: συνδέσεις με νοσοκομεία όλου του κόσμου (από την Νέα Υόρκη μέχρι την Κίνα κι από την Ισπανία και την Ιταλία μέχρι την Ιαπωνία) για να μιλήσουν οι γιατροί, αλλά και οι καθαρίστριες. Οι ειδικοί, αλλά και οι εθελοντές πολίτες.

Rock on! Φυσικά, τη βραδιά στήριξαν και το ενδιαφέρον μονοπώλησαν οι μουσικοί. Από τα σπίτια τους με συνοδεία ενός οργάνου, με ενορχηστρώσεις μέσω ZOOM με τις μπάντες τους, έπαιξαν 1-2 τραγούδια αποδεικνύοντας ότι το μέσο δεν έχει καμία σημασία όταν είσαι καλλιτέχνης. Από τους Rolling Stones (που, υποκλινόμαστε, δεν υπάρχουν - απλά, δεν υπάρχουν!), μέχρι την Ανι Λένοξ σε συγκινητικό αγγελικό ντουέτο με την κόρη της Λόλα, κι από τους Killers, μέχρι τον Στίβι Γουόντερ, τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ και την ίδια την Lady Gaga - όλοι ήταν υπέροχοι.

Εμείς είδαμε και τις 9 ώρες χθες. Σήμερα σάς βάζουμε τα καλύτερα αποσπάσματα στη σειρά.























Δείτε περισσότερα βίντεο εδώ

Διαβάστε και δείτε περισσότερα: