Buzz

#StayHomeChallenge: οι Ράιαν Ρέινολντς και Σεθ Ρόγκεν λένε στους Καναδούς να μείνουν σπίτι

στα 10

Ο Τρουντό ζήτησε την βοήθεια των εγχώριων celebrities για να μεταδοθεί το μήνυμα: μείνετε σπίτι.

#StayHomeChallenge: οι Ράιαν Ρέινολντς και Σεθ Ρόγκεν λένε στους Καναδούς να μείνουν σπίτι

Ο Πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τρουντό (του οποίου η σύζυγος βρέθηκε θετική στον κορονοΐό), ζήτησε τη βοήθεια των εγχώριων celebrities για να διαδοθεί το αναγκαίο μήνυμα και η σοβαρότητα του «μένουμε σπίτι», για να μπορέσει να αντιμετωπιστεί η πανδημία.

Δείτε κι αυτό: Ο Γουές Αντερσον ήξερε από #SocialDistancing πριν ξυπνήσουμε όλοι εμείς!

Ο Ράιαν Ρέινολντς ήταν από τους πρώτους που έβγαλαν ένα προσωπικό βίντεο, στο οποίο -με το γνωστό του αυτοσαρκαστικό στιλ- κάνει πλάκα για την σημασία των συμβουλών από τους σταρ:

«Βρισκόμαστε σε μία ιστορική εποχή που καλούμαστε να αγωνιστούμε για να μειώσουμε την ταχύτητα της μετάδοσης και να αντισταθούμε στον COVID-19. Και σε τέτοιες ιστορικές εποχές, ποιοι θα μάς σώσουν; Οι celebrities - όλοι το ξέρουμε αυτό. Οι σταρ θα μάς βοηθήσουν να ξεπεράσουμε την κρίση...»

«...μετά από τους γιατρούς και τους νοσοκόμους φυσικά. Τις πρώτες βοήθειες. Τους ανθρώπους που δουλεύουν στην οποιαδήποτε πιο σχετική υπηρεσία. Τους πρωταθλητές πινγκ πονγκ. Τα μανακέν. Τους φανταστικούς φίλους των παιδικών μας χρόνων. Και 400 ακόμα άλλες κατηγορίες...»

Δείτε κι αυτό: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο κι ο Ντάνι ΝτεΒίτο ζητούν από τους Νεοϋορκέζους να μείνουν σπίτι. Με τον τρόπο τους, φυσικά

Δείτε τον εδώ κι, αμέσως μετά, δείτε και το αντίστοιχο βίντεο του Σεθ Ρόγκεν, ο οποίος αποδέχθηκε την πρό(σ)κληση:



Ακολουθήστε τη συμβουλή τους, μείνετε σπίτι και δείτε πώς μπορείτε να ψυχαγωγηθείτε στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς