Buzz

The laughs must go on: Οι Στίβεν Κολμπέρ, Τζίμι Φάλον & Τζίμι Κίμελ ενώνουν δυνάμεις για ένα special show

στα 10

«One World: Together at Home» θα λέγεται το special επεισόδιο της late night TV. Στην οργάνωση και την παραγωγή: η Lady Gaga.

The laughs must go on: Οι Στίβεν Κολμπέρ, Τζίμι Φάλον & Τζίμι Κίμελ ενώνουν δυνάμεις για ένα special show

Ξεχάστε τους «late-night wars» για την τηλεθέαση. Αυτή τη στιγμή όλοι ενώνουν δυνάμεις - ακόμα και οι ανταγωνιστές της βραδινής κωμικής και ψυχαγωγικής ζώνης της αμερικανικής τηλεόρασης.

Οι Στίβεν Κολμπέρ, Τζίμι Φάλον και Τζίμι Κίμελ ανακοίνωσαν ότι θα συμπαρουσιάσουν ένα special show επεισόδια της Late Night TV κι όλα τα έσοδα από διαφημίσεις θα πάνε στους γιατρούς και τους νοσοκόμους που αγωνίζονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή με κίνδυνο τη ζωή τους, φροντίζοντας ασθενείς με COVID-19.

#menoumespiti | Ολες οι προτάσεις του Flix για καλό σινεμά και τηλεόραση τις μέρες της καραντίνας

Late Night unites 607

Το show που θα ονομάζεται «One World: Together at Home» θα προβληθεί το Σάββατο 18 Απριλίου, ταυτόχρονα και από τα τρία κανάλια ABC, NBC, CBS (αλλά και τις πλατφόρμες Amazon, Apple, Facebook, και Hulu) και τη βραδιά συνδιοργανώνει εθελοντικά η Lady Gaga (μαζί με τις οργανώσεις Global Citizen και World Health Organization), η οποία τονίζει ότι δεν θα είναι τηλεμαραθώνιος: κανείς δε θα ζητά χρήματα από τον τηλεθεατή, καθώς «ο κόσμος έχει χτυπηθεί οικονομικά από το lockdown, συμπολίτες μας έχουν μείνει άνεργοι, άλλοι αγωνίζονται για να θρέψουν την οικογένειά τους». Η Gaga βοηθά στο να συγκεντρωθούν τα ποσά από δωρεές από πλούσιους και διάσημους που αντέχουν να τις κάνουν και ζητά απλά από τον κόσμο «να κάτσει αναπαυτικά και να απολαύσει το show».

Ποιοι έχουν ήδη δεχθεί να συμμετάσχουν; Οι Πολ Μακάρτνεϊ, Εντι Βέντερ, Μπίλι Ελις, Ελτον Τζον, Στίβι Γουόντερ, Lizzo, Κρις Μάρτιν, Αλάνις Μορισέτ, Αντρέα Μποτσέλι, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Κιθ Ερμπαν... για να ξεχωρίσουμε μόνο μερικούς από τη λίστα εθελοντών.

Οι τρεις παρουσιαστές φυσικά θα κάνουν stand up, σκετσάκια και θα έχουν συνεντεύξεις από ειδικούς επιδημιολόγους αλλά και απλούς νοσοκόμους από νοσοκομεία «από όλο τον κόσμο».

Αλλη μια απόδειξη ότι η κωμωδία πάντα μιλούσε για κάτι πολύ σοβαρό.

Δείτε τα βίντεο των ανακοινώσεων όπου η Lady Gaga εξηγεί γιατί δε θα ζητήσει ούτε ένα δολάριο από τους απλούς πολίτες:




Διαβάστε περισσότερα: