Buzz

Βιν Ντίζελ εναντίον Τζέισον Μομόα και τέρμα τα γκάζια στο πρώτο τρείλερ του «Fast X»

στα 10

O Βιν Ντίζελ τα βάζει με τον Τζέισον Μομόα στο επικό πρώτο τρέιλερ της ταινίας η οποία σηματοδοτεί την αρχή του τέλους του πετυχημένου franchise.

Βιν Ντίζελ εναντίον Τζέισον Μομόα και τέρμα τα γκάζια στο πρώτο τρείλερ του «Fast X»

Η αρχή του τέλους ξεκινά για το «Fast & Furious» franchise.

H Universal κυκλοφόρησε το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας «Fast X» στην οποία ο Ντόμινικ Τορέτο και η ομάδα του προσπαθούν βοήθεια για να αντιμετωπίσουν την Σάιφερ όταν εκείνη στρατολογεί έναν νέο μυστηριώδη αντίπαλο, τον Ντάντε.

Οι Βιν Ντίζελ, Μισελ Ροντρίγκεζ, Σουνγκ Κανγκ, Ludacris, Τζορντάνα Μπριούστερ, Ταϊρίζ Γκίμπσον, Νάταλι Εμάνουελ, Ελεν Μίρεν, Σαρλίζ Θέρον και Κάρντι Μπι επιστρέφουν στους ρόλους τους, ενώ στο καστ έρχονται να προστεθούν και οι Ρίτα Μορένο, Τζέισον Μομόα και Μπρι Λάρσον.

Διαβάστε ακόμα: Η Ρίτα Μορένο θα πρωταγωνιστήσει στο «Fast X»

fast x

Την σκηνοθεσία αυτή την φορά την έχει αναλάβει ο Λουί Λετεριέρ, αφού ο Τζάστιν Λιν αποχώρησε από την παραγωγή λόγω των διαφορών που είχε με τον Ντίζελ. Το saga των «Fast & Furious», το οποίο θεωρείται το έβδομο πιο εμπορικό blockbuster franchise όλων των εποχών με συνολικές εισπράξεις που ξεπερνούν τα 6μισι δισεκατομμύρια δολάρια, ετοιμάζεται να τελειώσει με την επόμενη ταινία η οποία θα χωριστεί σε δυο μέρη, εκείνα των «FF 10» και «FF 11», με το πρώτο να κάνει την πρεμιέρα του στις αίθουσες στις 19 Μαΐου.

fast x