Buzz

Ο Εμάνουελ Λουμπέσκι θα είναι ο διευθυντής φωτογραφίας στη νέα ταινία του Ντείβιντ Ο. Ράσελ

στα 10

Ο Λουμπέσκι επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από τρία χρόνια απουσίας, σηματοδοτόντας ταυτόχρονα και την πρώτη του συνεργασία με τον Ντέιβιντ Ο. Ράσελ.

Ο Εμάνουελ Λουμπέσκι θα είναι ο διευθυντής φωτογραφίας στη νέα ταινία του Ντείβιντ Ο. Ράσελ

Τρία χρόνια μετά την δουλειά του ως διευθυντής φωτογραφίας στη ταινία του Τέρενς Μάλικ «Song to Song» και πέντε χρόνια μετά το τελευταίο του Οσκαρ για την ταινία «Η Επιστροφή» του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου, ο Εμάνουελ Λουμπέσκι επιστρέφει στην ενεργό δράση δουλεύοντας στη νέα, ατιτλοφόρητη, ταινία του Ντέιβιν Ο. Ράσελ.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο θα ερμηνεύσει τον Ροκφέλερ στην νέα ταινία του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ

Emmanuel Lubezki 607

Ο Λουμπέσκι θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους διευθυντές φωτογραφίας, ο οποίος είχε γράψει ιστορία όταν κέρδισε τρία Οσκαρ στη σειρά, για τα «Gravity», «Birdman» και «Η Επιστροφή», ενώ σύμφωνα με το Deadline η επιστροφή του μετά από τόσα χρόνια απουσίας θα σηματοδοτήσει και την πρώτη του συνεργασία με τον Ο. Ράσελ, αφού κυρίως δούλευε με σκηνοθέτες όπως τον Μάλικ και τον Αλφόνσο Κουαρόν.

Οσο αφορά την ταινία του Ο. Ράσελ, την οποία σκηνοθετεί και υπογράφει το σενάριο, δεν έχουν γίνει ακόμα πολλά πράγματα γνωστά πέρα του ότι σε αυτή θα πρωταγωνιστήσουν οι Μάργκο Ρόμπι, Κρίστιαν Μπέιλ και Μάικλ Μπ. Τζόρνταν. Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους μήνες.

Διαβάστε ακόμα: