Buzz

Wild Thing: ο Εμάνουελ Λουμπέσκι φωτογραφίζει την Αντζελίνα Τζολί

στα 10

Η Αντζελίνα το ΄χει ακόμα. Κι ο «Τσίβο» ξέρει να αναδείξει τα πραγματικά της χρώματα. Wild Thing. You make our hearts sing.

Wild Thing: ο Εμάνουελ Λουμπέσκι φωτογραφίζει την Αντζελίνα Τζολί

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να είχε αποσυρθεί, καθώς το σκανδαλώδες διαζύγιο της με τον Μπραντ Πιτ τής είχε φορτώσει αρκετή ακόμα «malificent» υστεροφημία (σύσσωμο το παγκόσμιο κοινό πήρε το μέρος του ξανθογάλανου Μπραντ και καταδίκασε την «υστέρω», «ανορεξική», «διαταραγμένη» «μπιτσάρα»), οι τελευταίες κινήσεις της Αντζελίνα Τζολί όμως μοιάζουν να δείχνουν ότι είναι έτοιμη να επιστρέψει στη δουλειά της και να ξαναδιεκδικήσει τη θέση της στην χολιγουντιανή αγορά.

Από τη μία, οι πρώτες εικόνες του «Maleficent: Mistress Of Evil» κι από την άλλη η έκπληξη στο ComicCon του Σαν Ντιέγκο, όπου παρουσιάστηκε ως νέα ηρωίδα του σύμπαντος της Marvel που θα μάς συστηθεί στο επερχόμενο «The Eternals» - όλα δείχνουν ότι η σκηνοθέτης, παραγωγός, πρωταγωνίστρια, Πρέσβειρα του ΟΗΕ και πολύτεκνη μητέρα είναι έτοιμη να ξαναθυμίσει και κάτι ακόμα στα στούντιο: την blockbuster δυναμική της.

Δείτε κι αυτό: To διαφημιστικό του Τέρενς Μάλικ με την Αντζελίνα Τζολί είναι εδώ!

Angelina Jolie guerlain commercial 607

Μιλώντας λοιπόν για μάρκετ και προσωπικές μετοχές στο ανελέητο χολιγουντιανό star-quality system, η 44χρονη Αντζελίνα κάνει το γύρο του κόσμου αυτές τις μέρες με ένα διαφημιστικό. Ως πρόσωπο της Guerlain ποζάρει στην νέα της καμπάνια για το άρωμα «Mon Guerlain Intense» και σ' ένα σποτάκι που υπενθυμίζει ότι πριν από όλους τους υπόλοιπους ρόλους της ζωής και της καριέρας της, ήταν πάντα ένα σέξι αγρίμι.

Και ποιος τής βγάζει τα πραγματικά της χρώματα; Ο οσκαρικός μεξικανός φωτογράφος Εμάνουελ «Τσίβο» Λουμπέσκι («Η Επστροφή», «Gravity», «Birdman») που τη φωτίζει όπως ακριβώς ήταν χρόνια πριν - wild thing.


Διαβάστε περισσότερα: