Buzz

«Πρέπει να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου»: Νέο, επικό τρέιλερ για το «Dune»

στα 10

Είστε έτοιμοι για 3:28 λεπτά μεγαλείου;

Flix Team
«Πρέπει να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου»: Νέο, επικό τρέιλερ για το «Dune»

Ενα προσωπικό-στοίχημα για τον σκηνοθέτη του: το «Dune» του Ντενί Βιλνέβ, με ένα διαστημικό καστ (Τίμοθι Σαλαμέ, Οσκαρ Αϊζακ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Χαβιέρ Μπαρδέμ, Τζος Μπρόλιν, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Σαρλότ Ράμπλινγκ, Ντέιβ Μπαουτίστα, Ζεντάγια, Τζέισον Μομόα) θα έρθει να αναμετρηθεί με όλους όσους έχουν επιχειρήσει (ανάμεσά τους φυσικά ο Ντέιβιντ Λιντς αλλά και Αλεχάντρο Χοδορόφσκι) να μεταφέρουν την ομότιτλη σειρά βιβλίων επιστημονικής φαντασίας του Φρανκ Χέρμπερτ στην μεγάλη οθόνη. Εκείνος το τόλμησε, με σενάριο που συνυπογράφει με τους Ερικ Ροθ («The Curious Case of Benjamin Button») και Τζον Σπέιτς («Passengers»).

Δείτε επίσης: «Dune»: τα character-posters ξεσήκωσαν αμμοθύελλες

Dune MAIN2

Το πρότζεκτ αποτελεί ένα όνειρο ζωής για τον Ντενί Βιλνέβ, ο οποίος έχει δηλώσει πως «σκοπός μου είναι να φτιάξω την ταινία του "Πολέμου των Αστρων" που δεν είδα ποτέ. Κατά κάποιον τρόπο, έναν "Πόλεμο των Αστρων" για ενήλικες. Θα δούμε...».

Το φιλμ θα κάνει επιτέλους την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ της Βενετίας στις 3 Σεπτεμβρίου, κι αυτό είναι ένα ακόμη, ακόμη πιο επικό τρέιλερ.

Δείτε ακόμη: Ενώ οι Κάννες μόλις ξεκίνησαν, όλοι μιλούν για την Βενετία