Buzz

«Hello losers!»: δείτε το reunion του «Dodgeball» που οργάνωσε ο Μπεν Στίλερ

στα 10

Δεκατρία χρόνια μετά, ο Mπεν Στίλερ ξανασυναντά τον Βινς Βον και την υπόλοιπη ομάδα για το reunion του «Dodgeball: A True Underdog Story». Δείτε το και μοιραστείτε... μία πίτσα με τον Μπεν Στίλερ.

«Hello losers!»: δείτε το reunion του «Dodgeball» που οργάνωσε ο Μπεν Στίλερ

Θέλετε να παίξετε έναν αγώνα Dodgeball με τον Μπεν Στίλερ και την παρέα του; Να βγάλετε ομαδική φωτογραφία; Και αν κερδίσετε, να μοιραστείτε μία πίτσα με τον Μπεν; Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό που σας παρακινεί το φιλμάκι που ακολουθεί.

Ο Στίλερ ξαναγλιστρά στη στολή του εξωφρενικού «White Goodman» για να προκαλέσει από την αρχή τον Βινς «Le Fleur» Βον σε μία dodgeball μονομαχία και ένα reunion που γίνεται για... καλό σκοπό.

Θυμηθείτε κι αυτό: «Love Actually: Red Nose Day»: δείτε το φιλανθρωπικό reunion

dodgeball reunion 607

dodgeball reunion 607 2

Δεκατρία χρόνια μετά το «Dodgeball: A True Underdog Story» το καστ της φρασοκωμωδίας ξανασυναντιέται σ' ένα φιλμάκι 4.30 λεπτών που σκοπό έχει την ενίσχυση του Stiller Foundation - της φιλανθρωπικής οργάνωσης της οικογένειας Στίλερ που στηρίζει τα παιδιά που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχιας, προσφέροντας εκπαιδευτικά προγράμματα και υποτροφίες.

Η παραγωγή του βίντεο και η οργάνωση του διαγωνισμού με το κοινό έγινε σε συνεργασία του Στίλερ με την Omaze, η οποία προσφέρει το fun πακέτο σε όσους δωρίσουν χρήματα και πάρουν μέρος στην κλήρωση.

Ποιος θέλει να μοιραστεί μία πίτσα με τον Μπεν Στίλερ;

.

Διαβάστε περισσότερα: