Buzz

Zoolander 2: δεν το βλέπεις μόνο, το φοράς!

στα 10

To νέο trailer-teaser του «Zoolander 2» κοροϊδεύει παλιότερες διαφημίσεις ακριβών αρωμάτων. Μυρίστε το λοιπόν!

Zoolander 2: δεν το βλέπεις μόνο, το φοράς!

Μία συνέχεια της cult κωμωδίας των 00ς ήταν λαϊκή απαίτηση. Κι ο Μπεν Στίλερ ανταποκρίθηκε: σε λιγότερο από μήνα το «Zoolander 2» (έχει ημερομηνία εξόδου 12 Φερβουαρίου του 2016) κάνει πρεμιέρα. Κι ο Ντέρεκ Ζουλάντερ θα ξαναπερπατήσει στις διεθνείς κινηματογραφικές πασαρέλες, δεκατέσσερα χρόνια μετά την πρώτη ξεκαρδιστική του εμφάνιση, που έφερε στο κοινό το σημαντικότερο ίσως δείγμα της «νέας κωμωδίας».

Διαβάστε ακόμη: Ποιος θέλει να μποϋκοτάρει το «Zoolander 2»;

Zoolander perfume 607 1

Το πρώτο teaser προκάλεσε ενθουσιασμό και το πρώτο τρέιλερ, δέος αφού κέρδισε και τον τίτλο του τρέιλερ κωμωδίας με τα περισσότερα views της χρονιάς (με το εύρημα «τι στο διάολο γυρεύει ο Τζάστιν Μπίμπερ» μέσα στην ταινία που περιμένουμε διακαώς για το 2016» και την προφανή διαπίστωση ότι ο μόνος που μπορεί να μιμηθεί την εκνευριστικά cute έκφρασή του είναι ο Ντέρεκ Ζουλάντερ).

Δείτε το εδώ: Κάθε νέο τρέιλερ του «Zoolander 2» - ένα βήμα πιο κοντά στην αποθέωση του fashion police!

Zoolander perfume 607 3

Σήμερα, το νέο νέο teaser-trailer που κυκλοφορεί είναι στην ουσία διαφημιστικό του «αρώματος» Zoolander - όπου η ομάδα της ταινίας παρωδεί τον σουρεαλιστικό τρόπο που επί 30 χρόνια μάς πασάρουν τα νέα τους ακριβά ονόματα οι διάσημοι οίκοι μόδας.

Απολαύστε λοιπόν Μπεν Στίλερ, Οουεν Γουίλσον, Γουίλ Φέρελ, Πενέλοπε Κρουζ σ' ένα promo που ξετρελαίνει τις αισθήσεις. Οι οποίες ήταν, φυσικά, πάντα ημίτρελες έτσι κι αλλιώς:

.

Περισσότερο Zoolander 2:

Zoolander perfume 607 2

Zoolander perfume 607 4

Zoolander perfume 607 4

Tags: Zoolander 2