Buzz

Είστε έτοιμη για μια ακόμα «Περιπέτεια στη Ζούγκλα»;

στα 10

H Dinsey αποφάσισε να δώσει το πράσινο φως στο σίκουελ της πετυχημένης ταινίας με τους Ντουέιν Τζόνσον και Εμιλι Μπλαντ και πάλι στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Είστε έτοιμη για μια ακόμα «Περιπέτεια στη Ζούγκλα»;

Οταν η ταινία της Disney «Περιπέτεια στη Ζούγκλα» κυκλοφόρησε το καλοκαίρι ταυτόχρονα στις αίθουσες και στο Disney+, κατάφερε να κερδίσει 100 εκατομμύρια δολάρια στο Αμερικάνικο box office, δίνοντας έτσι το πράσινο φως από το στούντιο για ένα σίκουελ.

Διαβάστε ακόμα: Η Disney θέλει να λύσει τα προβλήματά της με τη Σκάρλετ Τζοχάνσον εξωδικαστικά με διαιτησία

jungle cruise

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter η Disney ετοιμάζει την παραγωγή της συνέχειας της ταινίας, η οποία βασίζεται σε ένα θεματικό πάρκο της Disneyland, με τους Μάικλ Γκριν και Χάουμε Κολέτ-Σέρα να επιστρέφουν στο σενάριο και την σκηνοθεσία αντίστοιχα, ενώ οι Ντουέιν Τζόνσον και Εμιλι Μπλαντ θα ερμηνεύσουν και πάλι τους ρόλους.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο το πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή του συγκεκριμένου σίγκουελ μιας και όχι μόνο οι Μπλαντ και Τζόνσον είναι ήδη αρκετά απασχολημένοι με διάφορα άλλα πρότζεκτς, αλλά και ο Κολέτ-Σέρα ετοιμάζει τη νέα του ταινία «Black Adam» για το DCEU και την Warner η οποία θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2022. Οπότε ας μην περιμένουμε τα γυρίσματα να ξεκινήσουν, τουλάχιστον, πριν από αυτό.