Buzz

Τα «Φανταστικά Ζώα» μπήκαν στο «μαντρί»

στα 10

Ο σκηνοθέτης της σειράς Ντέιβιντ Γέιτς επιβεβαίωσε πως η Warner έβαλε την σειρά στο ράφι.

Τα «Φανταστικά Ζώα» μπήκαν στο «μαντρί»

Η σειρά «Φανταστικά Ζώα» έχει περάσει από σαράντα κύματα. Μια οι συνεχείς προκλητικές δηλώσεις της συγγραφέως Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, από την άλλη τα όσα έχουν συμβεί κατά καιρούς με τους πρωταγωνιστές της, Τζόνι Ντεπ και Εζρα Μίλερ, για ένα σύμπαν που είχε αγαπηθεί τόσο πολύ με τα «Χάρι Πότερ» οι ταινίες αυτές πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο στο box office.

Αρχικά ήταν προγραμματισμένες να κυκλοφορήσουν πέντε ταινίες, αλλά μετά από τρεις το franchise έχει παγώσει με το στούντιο της Warner να λέει πως δεν έχει ακυρώσει τις υπόλοιπες ταινίες και πως απλώς προσπαθεί να τις κάνει καλύτερες και άξιες της κληρονομίας του «Χάρι Πότερ».

Αλλά φαίνεται πως ο σκηνοθέτης των ταινιών, Ντέιβιντ Γέιτς, ο οποίος μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό Total Film, είπε πως η σειρά έχει μπει στο ράφι. Και το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι πρώτη φορά ακούει πως υπήρχε πλάνο για πέντε ταινίες.

Διαβάστε ακόμα: H Τζ. Κ. Ρόουλινγκ δεν ενδιαφέρεται που αμαυρώνει την κληρονομιά της με τις τρανσφοβικές δηλώσεις της

fantastic Beasts 3

«Τα “Φανταστικά Ζώα” έχουν μπει στο ράφι. «Κάναμε αυτές τις τρεις ταινίες, την τελευταία σε μια πανδημία, και ήταν πολύ διασκεδαστικό, αλλά ήταν δύσκολο. Στην πραγματικότητα γυρίζαμε την ταινία όταν δεν υπήρχε εμβόλιο. Ευτυχώς, κανείς δεν αρρώστησε, αλλά είχαμε τα πιο λεπτομερή πρωτόκολλα σε ισχύ […]. Η ιδέα ότι επρόκειτο να γίνουν πέντε ταινίες ήταν έκπληξη για τους περισσότερους από εμάς. Η Τζο απλά το ανέφερε αυθόρμητα, σε μια δημοσιογραφική προβολή μια φορά. Κανείς δεν μας είχε πει ότι θα ήταν πέντε, είχαμε δεσμευτεί απλά για το πρώτο. Ημουν σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα επιστρέφαμε. Αλλά δεν έχω μιλήσει με την Τζο, δεν έχω μιλήσει με τον [παραγωγό] Ντέιβιντ Χέιμαν, δεν έχω μιλήσει με τη Warner, απλά κάνουμε μια παύση. είναι αρκετά ωραίο. Μου επιτρέπει να κάνω πράγματα όπως τό “Pain Hustlers” στο Netflix», δήλωσε ο Γέιτς.

Για την Warner αυτό δεν πάει να πει πως έχει απορρίψει πλέον το franchise του «Χάρι Πότερ» μιας και ήδη ετοιμάζει το τηλεοπτικό του reboot, δίνοντας το πράσινο φως σε μια σειρά η οποία θα εξελίσσεται μέσα στο σύμπαν που δημιούργησε η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, η οποία στην ουσία θα είναι μια ξανά μεταφορά και των εφτά βιβλίων της σειράς, με κάθε σεζόν να καλύπτει ένα βιβλίο την φορά, μάλιστα με την ίδια την Ρόουλινγκ να βρίσκεται πίσω από την παραγωγή και με ένα ολοκαίνουργιο καστ.